上一頁下一頁
發新話題

懷舊一下吧: 141七大魔女 (Updated Again)

收藏  |  訂閱
91  36.3k

引用:
原帖由 slave_john_hk 於 2008-10-5 11:41 AM 發表 查看引用來源
懷舊一下吧: 141七大魔女

可能人老了便喜歡懷舊, 就連 141 我也覺得舊時的好 d.
今次講下大約五、六年前的七大魔女. 資深的 141 美腿一定被她們奪去不少精液!

Blowjob 魔女 : TST 菲菲 (海防大廈, 福橋大廈)
...
咁好記:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 raymond8 於 2008-10-15 11:11 AM 發表 查看引用來源

小雪係$600 for 30mins, 有次玩咗一個鐘, 所似比咗 double.......(Ching, 佢有支假九, 有冇玩過?)
心怡吹功一流, 佢條脷會打轉....
前兩年甜品冇响富士開工時, 都揾過佢出Ý ...
由香港大厦到富士再到香檳, YOYO是我覺得最正, 小弟最少光顧過近百次, 曾經有幸同佢過夜係一世不忘的經歷

心怡   

幾多年前唔記得左~~~
金馬倫道

韓國女 - Cookie
好多年前已經收六百幾...
佢英文好好,韓國女特性,皮膚真係又滑又軟...
佢好鐘意BJ。

星期日休息時,佢會穿起恤衫,長西褲...好得中環女強人
好好,好有修養

前後我去左四次~~~

當Cookie退休後,
出現了Nicole再之後係Debbie

Nicole我就冇緣,但係我見過佢~~~又係靚女一名

不過Debbie就有兩三次
佢又是一個美人兒,佢細細粒,身材好好
好好服務,我亦曾經同佢合照~~~

但由於我結婚,為免唔小心比老婆知,所以delete哂
往事只能回味~~~

仲有一個叫Gi Gi依家仲有做

我又是同佢識左好耐
由佢在NORTH pt美倫,Wan Chai新基,尖沙咀,依家九龍城

佢身材好平均,不過對波就細,不過我十分鐘意佢平均
當佢穿起高跟鞋時間,條腿真係好靚,亦是佢抵我錫佢咁多年,

佢依家當然不及以前啦,不過我同佢識左咁耐,佢都好好,
佢知我好鐘意比佢含郎郎,所以佢好乖自動做,
其他人唔會自動波...

依家我既自己只有佢同另外一個~~~

心怡真係好正,
無論樣張, 身材, 態度都係一流,
好有女朋友feel.
每次做用, 沖完涼,
都一定再錫, 再摸一陣先走.
可惜收左山,
依家d女邊有得比.

引用:
原帖由 robertbresson 於 2008-10-19 09:52 PM 發表 查看引用來源
Causeway Bay Angelina.She form Singapore and Indian mix Chinese.Anyone has some memory about her?We has are wonderful time in a few year ago.We"re not just a consumer and service,we're friend.Sometime ...
Agree

心怡無做幾耐呀
我都1年無去141囉

我幾前年都有玩過下
不過好鬼多寫手 唉
可惜無試到 心恰
我至鍾意比人吹爆
樓主 THX你既回憶

thank you for sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆