上一頁下一頁
發新話題

4/11(今晚)-HK-CASH我個妹生日之型男索女生日Party

收藏  |  訂閱
244  7.9k

cant come but support

支持but唔去~~記得出報告~~

引用:
原帖由 kee18 於 2008-10-15 04:18 PM 發表 查看引用來源
Hi Coolam

I want to join. But did not had enough point to PM you. Can tell me how to contact U ?
you better chat with me here until you have 50 point~~haa~~and then you may PM me ^^

引用:
原帖由 coolam 於 2008-10-14 15:40 發表
助人為快樂之本嘛~~如果有人找你幫手~~你冇得say no的喎~~呵呵~~
點解冇得say no呀:smile_34:等我走去搵個警察叔叔講俾佢知先. 記住嗌唔好呀:smile_30:

引用:
原帖由 coolam 於 2008-10-15 10:32 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~我只可以係星期五晚玩呀~~
星期六有時唔去得玩....

係喎, 你上次個二個friends有一個好似明星喎~~hahah
陳浩民?

真係密到爆!推推先:smile_30:

引用:
原帖由 ~嘉輝~ 於 2008-10-15 11:36 PM 發表 查看引用來源

陳浩民?
誰:smile_41: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 coolam 於 2008-10-13 01:59 PM 發表 查看引用來源

哈~~我要最多索女靚女美女個張...
咁我要似女人得啦!:smile_30: :smile_30:

回覆 77# 的帖子

>>><<< star.....

回覆 79# 的帖子

>>><<<.....................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆