上一頁下一頁
發新話題

昨晚初試ca sn(覺得我吹水就咪撚覆,咪撚煩我)

收藏  |  訂閱
109  8.5k

啲囡囡都去到好盡吓, 但就覺得冇咁0既必要.:smile_39:

塞冰我聽過,係 macau:smile_44:
個老友同我講,條女一塞粒冰入去,老友睇到覺得好high, JJ一放入去,唔夠3下就出野,
早舌:smile_30: :smile_30: :smile_30: 跟住老友同女女講'唔盡興,黎多Q' 條女話'OK,冇問題..............加五舊'
老友還價'3舊得唔得? , 女女話唔得....., 老友結果千幾銀玩左3下笑X到PK:smile_30: :smile_30: :smile_30:

幾舊水吾屎玩到甘盡下話師兄~~

多謝報告:smile_39:

引用:
原帖由 蔗賢 於 2008-9-2 02:36 PM 發表 查看引用來源

我錯啦:smile_42: 你鬧我好啱,我實在賤格:smile_13:
我無鬧你,又唔覺有乜賤格喎,如果係你迫佢既話又唔同講法,人地出得泥慍食你又何須介懷呢?

引用:
原帖由 蔗賢 於 2008-9-1 09:53 PM 發表 查看引用來源
尋晚上ca  21:30 到金三角車站,早早地行左去間叫亞都酒店沐足.
好彩係老正唻,唔使出多野 23:00搵單$55
落到樓下想搵間茶記食個公仔面,點知無茶記:smile_39: :smile_27:
焗住食 kxc 23:30上sn ਜ ...
呢位c巳講到自己咁正氣.就唔好出黎玩啦,,廢話一堆
話你c文即係心諗你on9囉,個個人去到都係咁玩架喇..你就唔係既去攪串哂,,唔怪得上面d女,話玩呢樣又唔得過樣又唔得喇...就係你呢d ,c兄:smile_38:

thanks for sharing

多謝c hing包膠

thanks for sharing:smile_38: :smile_38: :smile_38:

有乜特別,又唔係塞手榴彈.... JJ咁大即外來物都塞入去,塞個果凍都內疚不如唔好去叫雞... :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆