上一頁下一頁
發新話題

珠海/澳門一日遊偷跳報告~~~~~~~~~~~~

收藏  |  訂閱
94  9.1k

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-8-25 12:06 AM 發表
好耐無見啦:smile_15:
你係???:smile_41:

引用:
原帖由 ericleung3333 於 2008-8-24 12:44 AM 發表
你就好啦有何生贊助,
想要澳門嗰間詳細資料
因為我去開嗰間連水床都收起, 經理話奧運期間唔可以咁揚, 而且服務差左9皮
澳門桑拿都要收起水床??:smile_14:

多謝 c hing 明燈引路:smile_15: :smile_15: :smile_15:

有何生贊助都唔錯:smile_34:

家陣大陸啲水準唔會比澳門差 , 而且又平一大截

引用:
原帖由 easywin 於 2008-8-24 12:33 AM 發表

澳門d水準真係低左好多:smile_39:
c hing, 8月1日開始, 澳門入境行左新例啦, 但凡持通行証既北妹, 每月第一次入境逗留澳門只可7天 (以前係14天), 之後去殊海,
再入境留2天便要飛走, 即係 >>>
舊例: 14 day + 7 day + 2 day >>> 飛走
新例: 7 + 2 >> 飛
簡言之, 囡囡每月以前飛一次, 依家要飛2次, 每次機票成本住宿約 $3,000.  
所以澳門北妹既供應大減, 因為上班日子少左, 成本又重左..
好多寧願返珠海, 深圳, 東莞既大場做好過係澳門

我唔知澳門夜場老闆又有乜對策呢?

收得咁貴, 何不回大陸玩呢

引用:
原帖由 周短留長 於 2008-8-26 01:34 AM 發表

c hing, 8月1日開始, 澳門入境行左新例啦, 但凡持通行証既北妹, 每月第一次入境逗留澳門只可7天 (以前係14天), 之後去殊海,
再入境留2天便要飛走, 即係 >>>
舊例: 14 day + 7 day + 2 day >>> 飛走
新例: 7 + ...
師兄好熟噃~

Very good report!!!

thanks for detail rept

引用:
原帖由 亂我心者多煩憂 於 2008-8-21 05:13 PM 發表
澳門啲桑拿感覺上就真係唔多值.

價錢相對比起珠海同常平差很遠,

咁嘅價錢响珠海同常平可以玩多二次!:smile_38:  
:smile_39: :smile_39: Macau SN too expensive

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆