上一頁下一頁
發新話題

3 日 4 夜 連 環 跟 團 賽 後 報 告(全文完)

收藏  |  訂閱
217  13.9k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-13 07:51 PM 發表

man哥, 反黎啦, 琴晚好冇玩先!!!!!!!!!!!
好呀~~~琴晚d女質數高返好多, 助理今日返鄉下, 想夾我返佢屋企, 最後唔知點解搞左個DJ

下集下集下集........

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-8-13 08:07 PM 發表

好呀~~~琴晚d女質數高返好多, 助理今日返鄉下, 想夾我返佢屋企, 最後唔知點解搞左個DJ
即係冇食助理啦, 邊個dj先, 係咪上次有d卷毛個個先,係都ok架,

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-13 08:33 PM 發表

即係冇食助理啦, 邊個dj先, 係咪上次有d卷毛個個先,係都ok架,
我無跟個助理返屋企, 不過就第二日朝頭早送佢去搭火車, DJ係上K前自已揀既, 飲到佢大晒, 然後嘿嘿嘿........

thanks..... wait for your part two...

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-8-13 08:50 PM 發表

我無跟個助理返屋企, 不過就第二日朝頭早送佢去搭火車, DJ係上K前自已揀既, 飲到佢大晒, 然後嘿嘿嘿........
哦, 個度釨多dj都幾正架, 真係仲正過d囡囡!!!!!!!!

thank you for sharging

仲有沒相呢,,,比多D分享下

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-13 09:05 PM 發表

哦, 個度釨多dj都幾正架, 真係仲正過d囡囡!!!!!!!!
無錯, 不過短期內應該唔會去住

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-8-13 09:22 PM 發表

無錯, 不過短期內應該唔會去住
有乜所謂呀, 係有柄既都中意舟圍遊架啦, 邊有停死係一撻地方架!!!!!!:smile_46: :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆