上一頁下一頁
發新話題

貨倉遊戲

收藏  |  訂閱
358  54.6k

貨倉激戰  I LIKE IT

引用:
原帖由 taxy 於 2008-8-3 08:55 AM 發表

可否詳細描述一下﹖﹖﹖同四個男仔一齊玩﹐一定有很多吸引人既細節!  唔該:smile_41:
個thread寫左一日,唔知咁大反應
我比較懶寫細節,唔係寫小說ma,玩過乜野最多只可以記到幾多寫幾多
比d時間我慢慢編輯啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-3 11:56 PM 發表

個thread寫左一日,唔知咁大反應,
我比較懶寫細節,唔係寫小說ma,比d時間我慢慢編輯啦
好 la,Angela作家 la.....

咁有無去過更衣室打嘢戰 la......:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-8-3 11:57 PM 發表

好 la,Angela作家 la.....
就當我作啦
不過今次玩時冇影相
上次玩p d相仲記得睇到兩個女仔嘩嘩聲ar,男netfd冇份睇

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-4 12:07 AM 發表

就當我作啦
不過今次玩時冇影相
上次玩p d相仲記得睇到兩個女仔嘩嘩聲ar,男netfd冇份睇
我講下笑 la,唔好嬲 la.....做咩唔上msn la....

好似俾人綁架咁:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-4 12:07 AM 發表

就當我作啦
不過今次玩時冇影相
至多 咪 .........係 口 含 一條 , 手揸 2 條 , 騎 住 一 碌 , 諗 都諗倒 , 冇乜 驚奇 :smile_15:

引用:
原帖由 dade002 於 2008-8-4 12:14 AM 發表
好似俾人綁架咁:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:
haha講落都幾似
仲比佢地綁起雙手係貨架之間,好少咁玩doggie
佢地就曳啦,乘機想玩埋sm玩鞭打,但好輕力啫
引用:
原帖由 jetlung 於 2008-8-4 12:15 AM 發表
至多 咪 .........係 口 含 一條 , 手揸 2 條 , 騎 住 一 碌 , 諗 都諗倒 , 冇乜 驚奇 :smile_15:
係倉度冇大床架,當然唔係咁玩啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 10:48 AM 發表
唔少人話中意玩野戰
有次朋友帶我去佢公司既貨倉,因星期六冇人返工
我同4個男仔fd走入去玩,平時同佢地係屋企玩,今次特別d
佢係老細有倉鎖匙,係貨架中間望住兩邊倉架做,都幾刺激

係兩邊倉架中間比兩個男人前後夾 ...
係貨倉玩5p咁剌激
係唔係打真軍呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆