上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-28 02:17 PM 發表

我都未知到時係點~~~
要遲D先知...
一有消息話你知啦~
好呀..睇你頭..如果唔係我原本打算去唐x搞..如果你搞我就同你一齊搞

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-28 02:23 PM 發表

好呀..睇你頭..如果唔係我原本打算去唐x搞..如果你搞我就同你一齊搞
唐X好野黎BOR~~
不過遠DD~~~

我而家都諗緊~~~
而家重係好忙.....
希望到時冇乜問題啦~

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-7-28 01:38 PM 發表

突然好晒呀 晒死人啦
立即變黑左:smile_30:
你出晒名係黑...............提啦:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-28 02:15 PM 發表

咁我都知....
不過你可以PLAN下BOR~~
我地都儲緊錢諗住下年去日本或者去美國~~:smile_13:
日本同美國都唔洗叫我去:smile_39: .......因為....我應該會去青島.....西藏

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-28 02:15 PM 發表

哈哈~~~日本仔~~~
你唔好咁話佢啦~~~
有命怕咩曬JA~~:smile_40:
你地諗咩呀= =? 因為要同媽媽去呀...你都知我去旅行一定帶埋媽媽啦

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-7-28 02:32 PM 發表

唐X好野黎BOR~~
不過遠DD~~~

我而家都諗緊~~~
而家重係好忙.....
希望到時冇乜問題啦~
唐x係咩野泥嫁= =? 有幾遠呀??

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-28 02:23 PM 發表

一齊搞...我會唔開心...你個邊咁多令女.....我又唔媾得= ="  
真係晒左我咁英明神武既外型:smile_34:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-28 03:25 PM 發表

日本同美國都唔洗叫我去:smile_39: .......因為....我應該會去青島.....西藏
青島同西藏~~~:smile_14:
呢兩個地方我都冇諗過會去tim~~:smile_39:
點解想去呢度呀?

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-28 03:26 PM 發表

你地諗咩呀= =? 因為要同媽媽去呀...你都知我去旅行一定帶埋媽媽啦
哈哈~~~~唔係一定....
係你唔會掉低佢單拖去ja~~

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-28 03:27 PM 發表

唐x係咩野泥嫁= =? 有幾遠呀??
唐x都係disco黎架~~~~~ o係虎門......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆