上一頁下一頁
發新話題

♥[LKF團] 7June Amazing Safari @ Flamingo[會BK枱] Bye Bye TRI♥

收藏  |  訂閱
138  2.5k

引用:
原帖由 Wan_Chai 於 2008-6-5 01:15 AM 發表
上個星期6我都有去tri呀....真係好多人呀...
比起我以前去...好似好返d...
我都想去Flamingo 呀....
係好番d囉..真係dd...女好番d..男好似差左..
去既話pm我啦~~

引用:
原帖由 z-gundam7 於 2008-6-5 01:24 AM 發表
好似幾好喎!!!之前join D friend 既 BD party!都覺越多人越好玩!!
唔知間野闊唔闊落呢?好驚太多人太迫!
好似magazine咁大囉.. 有冇去過呢之前??..
我諗都有千幾二千呎, 我唔sure~

引用:
原帖由 Dr.FOX 於 2008-6-5 01:44 AM 發表
洗唔洗我幫你地拎台啊
唔洗啦fox兄

引用:
原帖由 z-gundam7 於 2008-6-5 01:47 AM 發表

你會自己一個join??定會約friend?
兩樣都okay既~~haha

引用:
原帖由 fati 於 2008-6-5 02:11 PM 發表
support:smile_38:
今個sat去邊呀? 冇地方去就黎啦
再下個sat, 我約左呀tea飲酒呀..有冇興趣呢~

引用:
原帖由 jasmin1112 於 2008-6-5 02:23 PM 發表

你係咪叫做呃緊post呀??
係囉...我諗

引用:
原帖由 z-gundam7 於 2008-6-5 01:54 AM 發表
所以宜家積極約friend同我一齊去!!!
就算冇fd陪你, 你都可以join黎試下.
不過冇咩所謂啦.. 有又得冇又得

引用:
原帖由 lowbjaimee 於 2008-6-5 03:20 PM 發表

上個星期佢有冇出呀??
如果佢冇出..應該得架啵.,.
haha
佢上個星期好似有出  :smile_27:

引用:
原帖由 lowbjaimee 於 2008-6-5 03:33 PM 發表
今個sat去邊呀? 冇地方去就黎啦
再下個sat, 我約左呀tea飲酒呀..有冇興趣呢~
I'll call you

引用:
原帖由 lowbjaimee 於 2008-6-5 03:34 PM 發表

就算冇fd陪你, 你都可以join黎試下.
不過冇咩所謂啦.. 有又得冇又得
我未夠50分:smile_42: 點contact???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆