上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

最後召集..........

出左個report, 無相, sorry

[quote]原帖由 alvinryoko 於 2008-5-2 04:42 PM 發表
地點: 大家都好熟 既咀咀, K 場, 常X(X 力四射行過小小)
時間: 馮星期六2000-2100去到, 玩到幾點大家話事
銷費: 300人仔, 酒水任飲, 唔夠我包底
囡囡: 2,3,6
宗旨: 旨在識多D 朋友一齊去HAPPY,

去E間300就食水唔深,有無老作啊

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-5 04:22 PM 發表
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-2 04:42 PM 發表
地點: 大家都好熟 既咀咀, K 場, 常X(X 力四射行過小小)
時間: 馮星期六2000-2100去到, 玩到幾點大家話事
銷費: 300人仔, 酒水任飲, 唔夠我包底
囡囡: 2,3,6
...
巴打, 我地叫左3打酒, 五個人,唔知你覺得300夠唔夠呢?
我仲要貼添啊

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-5 04:26 PM 發表

巴打, 我地叫左3打酒, 五個人,唔知你覺得300夠唔夠呢?
我仲要貼添啊
睇清楚未啊,開邊個啊?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-5 05:31 PM 發表

睇清楚未啊,開邊個啊?
小弟唔明........

回覆 #73 頂李個費2008 的帖子

alvinryoko兄 我支持你:smile_44:

曾幾何時 我都係沙咀團 一樣收300團費

唔識個D人咪話呃錢.....假仁假義識朋友囉

其實300真係差唔多

(團長聯絡團友 時間 金錢 心力 , 賺少少都理所當然姐)

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-5 05:50 PM 發表

其實300真係差唔多

無賺架
不過都thx你

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-5 05:37 PM 發表

小弟唔明........
鎖妮!
啱啱行開咗
我話去常落,300食水唔會深(唔貼都偷笑)
開張果日,四條柒,飲細啤,結帳2100未計DJ,因其中一個想媾
所以問你開邊個?

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-5 05:50 PM 發表

其實300真係差唔多

雕!果D人咪再預佢啦,當識少個
以前响沙咀,我哋一定飲大啤,結帳都百零蚊
E家通常35/支,300減去生菓,nuts,最多咪飲得十零支,高興極有限
所以我唔敢Join團,怕飲得多不受歡迎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆