上一頁下一頁
發新話題

唔係長篇故事 (重溫)

收藏  |  訂閱
106  31.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-1 15:05 發表 查看引用來源
又話識咗好耐?
太熟嘛,都唔係愛情果種感覺,女人話無愛情唔畀錫嘴。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-12-1 15:57 發表 查看引用來源
屌到high咗都唔比?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-1 16:34 發表 查看引用來源
屌到high咗都唔比?
係,唔算係一個好經歷。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-12-1 16:49 發表 查看引用來源
係,唔算係一個好經歷。
咁佢有冇服務?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-1 16:51 發表 查看引用來源
咁佢有冇服務?😉
愈問只會愈傷心,算吧啦!精彩一早攞咗出嚟分享啦。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-12-1 17:24 發表 查看引用來源
愈問只會愈傷心,算吧啦!精彩一早攞咗出嚟分享啦。
明白!😉

【第廿四回】

大頭文租了部7人車,由機場出發大約駕駛了兩小時嚟到一個中途的休息站休息一下,第一次同唔算係朋友的所謂朋友一齊旅行,感覺總覺得怪怪的,在車內閒談得知,大頭文以前是做工程公司的銷售員,走訪不同的物業管理公司搵生意,而認識了當時做物業主任的Candy,現在大頭文「糧地中」,佢老婆則升了幾級做到物業經理位置,可能大頭文之前工作性質與我老公工作相近,一路揸車不停有講有笑,而坐在我旁邊的Candy就問我同老公點樣認識,我不太自在的回答。
係休息站食咗少少嘢之後,知道還有大約1小時車程便抵達今晚入住的酒店,今次轉由我老公做司機,我本想坐佢旁邊,點知佢叫我坐後座同大頭文夫婦傾下偈,無奈下聽話與他們齊齊坐。行駛中我有點氣我老公做咩唔畀我同佢一齊坐,原來衰佬同大頭文早有預謀,Candy突然間拉開了大頭文褲鍊,掏出肉棒出來玩弄,呢條友刻意發出低呻聲,笑笑口望一望我,衰佬就扮晒嘢當無事發生,只係常常望住倒後鏡睇住車廂裡面荒淫的一幕。Candy說:「老公你好硬,我好想要!」「你令到我舒服,今晚我咪屌到你飽囉!」大頭文好得戚回答。Candy二話不說已經將上半身伏下,開始為大頭文口交,我真係打咗個突,從來無諗過呢啲AV片情節會發生係我眼前,望住他們我感覺到妹妹濕了,我也想要肉棒,突然Candy捉住我的右手,拉到沾滿了佢口水的肉棒上,說:「想要嗎?我哋一齊搞到佢射囉!」呢刻我腦中變得一片空白......。

<待續>

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2021-12-1 15:57 發表 查看引用來源
屌閪一定要打住茄輪嚟屌先至正😘😘

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-1 16:51 發表 查看引用來源
咁佢有冇服務?😉
叫雞先講服務,又唔係叫雞🤣

【第廿五回】

我望一望坐在司機位的老公,佢好專注在高速公路駕駛中,我則被Candy引領下搞到全身發熱,家下唔理得老公咁多,與她一齊俯身品嚐大頭文的巨物,用脷由下而上係咁奶,轉個頭Candy已拉高了佢老公件衫吸啜緊乳頭,我咩都無諗開始含住小文,聽到大頭文享受的呻吟聲我變得更落力,有幾下深喉頂到我差點想吐,大頭文拉起我與我激吻起來,而Candy再次吞下小文,大頭文命令地道:「你唔搞到我射我今晚就唔屌你!要吞晒唔好整污穢架車。」Candy好聽話加快速度係咁含。
大頭文拉開了我,望住我笑笑口說:「你仲唔快啲幫你老公救火,佢就嚟頂唔住囉。」我望一望前排,原來衰佬正打緊飛機,車已經離開咗高速公路,停咗一處好陰暗的地方,我拉開車門走上前排,二話不說就含住我老公條大肉腸,佢呻吟地說:「啊....老婆你好正啊....我要你吞晒佢.....。」我只是唔的一聲回應繼續不停咁吞吐,大約10分鐘一道熱流向我喉嚨射出來,我差點接不住,坐在後排的大頭文說:「KT,你老婆真係好識含,頭先差啲就忍唔住想射。」我老公招積說:「文兄,我老婆真係好識含,唔知你老婆口技又點呢?」「你係咪好想試?我叫佢過嚟幫你囉。」我瞄瞄佢,佢尷尬回應:「家下好晏囉,有咩去到酒店再傾。」就係咁餘下路程我就坐係衰佬隔離,今晚住的酒店是附有溫泉設施,房間是和室瞓地下有他他米果啲,整頓好食完酒店裡面的自助晚餐後,我倆就約好大頭文夫婦稍後時間去浸溫泉......。

<待續>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆