上一頁下一頁
發新話題

性事分享

收藏  |  訂閱
80  18.8k

樣靚身材正
就算死魚
都無理由唔扑
扑到佢死魚變活魚
引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-15 03:13 發表 查看引用來源

係老公無興趣定唔得先?
定係個老婆又靚身材又好但係死魚一條?

人就係犯賤,食開山珍海美,都係要鍾意出去食下D快餐
其實大家有無比較過,出面既同屋企既,有無係出面既好呢?
我覺得,出面既好,都係好在一時
因為大家無責任,無壓力,無負擔,無計較~自然係最好
但往往一有計算既空間,自然。。。。。

引用:
原帖由 sexparner8 於 2021-5-15 01:35 發表 查看引用來源
我有個朋友同個老公結咗婚十幾年,原來咁耐屌咗佢老婆唔夠十鑊,我真心想訪問吓佢老公,佢老婆樣又唔差,腰細波大,點解咁都唔食,最後離埋婚.
真係暴殮天物

藥力仲未過

引用:
原帖由 lonelyman00 於 2021-5-16 15:32 發表 查看引用來源
但往往一有計算既空間,自然。。。。。 ...
出面嘅好,梗係好,如果唔係都飛咗啦!🤣

覺得好係因為只得一樣嘢㚒/搞,生活其他方面唔涉及吖嘛

引用:
原帖由 88yes 於 2021-5-15 11:45 發表 查看引用來源
樣靚身材正
就算死魚
都無理由唔扑
扑到佢死魚變活魚

起死回生

引用:
原帖由 lonelyman00 於 2021-5-16 15:32 發表 查看引用來源
師兄,如果你真係師兄,又已婚,應該明,
屋企既好,係好,但大家一齊面對既唔止愛情,仲有生活上既所有,所以佢既好,包括埋好現實。
而出面既好,係好夢幻,你都識講無壓力無負擔無計較,你都描述得咁不食人間煙火,即你都明出面優勢係咩。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-5-13 11:17 發表 查看引用來源
會上網學點樣前列腺按摩,按到佢想出又停下又按,按到佢艙底貨都出埋,特別硬
正👍,想學嘅話,不如我教妳啦

引用:
原帖由 lonelyman00 於 2021-5-12 11:17 發表 查看引用來源
聽人講,幫人問~
有個人夫,旁晚同老婆攪完野,夜晚沖涼仲想打飛機既~
係咩心態?
咸撚濕好正常🤭

引用:
即係男人可以性同愛係分開....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆