上一頁下一頁
發新話題

好想試吓做G

收藏  |  訂閱
99  27.0k

回覆 64# ACA64 的帖子

咁人妻同人地女友係特別吸引既, 最鍾意係個D 同居既女子屋企度做, 的確吸引D ,好多時會見到佢地D合照, 扑都扑得開心D ~雖然我都有諗過會唔會老公係NTR , SET左野黎偷拍另一半同我做
不過見佢講女既搵SP 就係免費俾人屌 , 就知係雞頭/皮條啦 ,真係鍾意玩個D女未見過係咁諗
我D FWB / SP 都係當我免費按摩棍/ 或者係可以放心咁將心底最黑暗面顯露既對象姐
真係答都廢是 不過我又衰既, 阻人搵食

回覆 71# 天河浪人 的帖子

尼個post 一言驚醒夢中人👍👍👍

引用:
原帖由 天河浪人 於 2021-2-12 23:30 發表 查看引用來源
咁人妻同人地女友係特別吸引既, 最鍾意係個D 同居既女子屋企度做, 的確吸引D ,好多時會見到佢地D合照, 扑都扑得開心D ~雖然我都有諗過會唔會老公係NTR , SET左野黎偷拍另一半同我做
不過見佢講女既搵SP 就係免費 ...
算把啦、哥哥、其實係依個網本來就係傾下問下講下嘅地方、我自己想點玩係我自己嘅諗法、又或者睇吓有冇啲高質D嘅男人吹下D三級野、我上黎原本係諗住有D男仕係會講下啲經驗值比我聽、例如咩方法、途經或者講下我依D人妻應該係點先可以做到我嘅諗法、而唔係同你依D麻甩佬免費吊次x就係正常出嚟玩嘅女人、所以原本我都想可以慢慢同一D唔同嘅人傾下啲有味野、既然有你依D禁冇味道嘅男人鐘意強加自己嘅思想係人地想玩嘅嘢入面、所以依道都係太低質、都係唔啱我吹!禁你可以慢慢加你嘅諗法入去啦!真係三級野都要睇班數、拜拜👋

引用:
原帖由 馬神老友 於 2021-2-12 23:35 發表 查看引用來源
尼個post 一言驚醒夢中人👍👍👍
仲有如果、咩鷄頭個D、我覺得唔會同你地係度慢慢吹、應該有啲網直接有工作、上黎吹水網傾、可能你哋鐘意厄蝦條就係覺得正常!

回覆 9# trdgl9629 的帖子

3k 有得諗wo 想試😎

。。。123

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2021-2-13 02:02 發表 查看引用來源

算把啦、哥哥、其實係依個網本來就係傾下問下講下嘅地方、我自己想點玩係我自己嘅諗法、又或者睇吓有冇啲高質D嘅男人吹下D三級野、我上黎原本係諗住有D男仕係會講下啲經驗值比我聽、例如咩方法、途經或者講下我依D ...
姐姐
有冇上過一個交友網,裡面有個功能:附近的人

回覆 73# trdgl9629 的帖子

你要仔既話大把啦 不過唔知高唔高質

引用:
原帖由 trdgl9629 於 2021-2-9 00:00 發表 查看引用來源
可能以前同老公玩得太過激咩露出野外車震露台裸泳都試過、依家生過小朋友之後大食左成日同老公都好似唔夠飽、依家我已經習慣九成都真空大深V透點出街是常事、就算比D男人見到我走點都冇乜野、有時仲鐘意超級大短裙露 ...
😑😑😑😑😑

附件

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-2-15 21:02 發表 查看引用來源

😑😑😑😑😑
一隻好西
😜😜🤩🤩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆