上一頁下一頁
發新話題

分享一D被老婆玩綠刺激到我既時刻(update: #45#61

收藏  |  訂閱
83  47.3k

回覆 69# chung1977 的帖子

問師兄, 大左肚之後點處理?

回覆 71# stardust1234 的帖子

今時今日盡量做合法野啦搵家計會, 以前果個年代搵黑市私家, 不過有風險架, 同埋人大左睇多左野, 有D野科學解釋唔到架, 唔系嚇人, 不過真系盡量唔好唔要, 萬一真系迫不得以, 都要做下D非物理性既補救野

回覆 72# chung1977 的帖子

當然最好唔好大肚。不過無套內射真好爽, 體液交融先係真性交。 Btw, 朋友有無高興?

quote]原帖由 7man 於 2020-3-23 17:11 發表 查看引用來源我成日幻想如果女朋友俾人內射,我會扮狗幫佢奶番乾淨個閪,不過真實未試過唔知自己接唔接受到人地啲精味 [/quote]

你試過內射條女後幫佢奶反未?

回覆 74# jabichan 的帖子

可以叫阿嫂內射完著番內褲瞓一晚,早上條底就有混合阿嫂分泌液和精液,有種獨特腥味。你可以聞下,試下接唔接受到。之後可以試奶下,可以係佢面前奶仲正。

回覆 26# infantry 的帖子

你老婆用咩搵sp?係咁同其他人扑嘢咁正🤤
我覺得對自己無嘜興趣唔緊要,反而滿足唔到佢嘅感覺應該仲刺激

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-3-26 01:37 發表 查看引用來源
當然最好唔好大肚。不過無套內射真好爽, 體液交融先係真性交。 Btw, 朋友有無高興?
朋友有冇高興? 唔明, 有次同FD條女拖手行街, 點知真系咁岩咁Q畀FD撞到, 咁當然即刻冇FD做打交咁啦, 咁我地兩個即刻死口唔認, 反口話佢兩個岩岩鬧完交, 條女好傷心我純粹借膀頭安慰下咁, 咁果下我都唔算講大話既, 只不過講少左借腸一用果PART咁囉, 果FD半信半疑不過都算過到骨...Orz, 我仲記得最後條女拖住個FD, 三個人SAY BYE走既時候, 條女同我互望左半秒, 果種眼神系又刺激爆又偷糖成功好滿足既眼神, 複雜到咁多年都仲記得

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-5 15:46 發表 查看引用來源

朋友有冇高興? 唔明, 有次同FD條女拖手行街, 點知真系咁岩咁Q畀FD撞到, 咁當然即刻冇FD做打交咁啦, 咁我地兩個即刻死口唔認, 反口話佢兩個岩岩鬧完交, 條女好傷心我純粹借膀頭安慰下咁, 咁果下我都唔算講大話既, 只 ...
唔好意思打漏字。 我係問搞大人條女個肚,朋友無唔高興? 玩交換好少唔用套, 你朋友真大方。

可以的話唔用最好, 感覺最好,唔係同膠做。

引用:
原帖由 stardust1234 於 2020-4-7 07:13 發表 查看引用來源

唔好意思打漏字。 我係問搞大人條女個肚,朋友無唔高興? 玩交換好少唔用套, 你朋友真大方。

可以的話唔用最好, 感覺最好,唔係同膠做。
哦, 咁玩到大肚呢種情況當然唔系交換GAME發生啦, 系其他偷食慾火焚身打真軍既結果

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-8 17:30 發表 查看引用來源

哦, 咁玩到大肚呢種情況當然唔系交換GAME發生啦, 系其他偷食慾火焚身打真軍既結果
師兄都食過唔少女, 不過偷食到大肚會唔會好危險! 比人夫知分分鐘有血案。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆