上一頁下一頁
發新話題

我和人妻同事的私事。不定時更新

收藏  |  訂閱
188  131.2k

回覆 29# gary781129 的帖子

同識既人玩 又有唔同感覺 我最近都係同Fd既Fd 直接同事唔太敢

回覆 71# 丁春秋 的帖子

我呢個同事佢喺公司做嘢都好有效率,郁d就吵吵鬧鬧,嘈完又唔記仇。攪到佢會有一種成功嘅優越感。

公司嘅一段小插曲:
七人車之戰過後,阿May佢老公都經常喺香港,我同May久不久都收工都一齊食飯。真係食飯冇任何出軌行為,一個weekdays 嘅下晝(都唔記得星期幾)。因為要寄辦去美國俾客,我入倉度執辦。我差唔多行到倉門口聽到si si sa sa嘅bubble 紙聲,我估到係阿may。因為其他港女嫌倉好多塵都唔想入去。入到倉真係見到佢.....
我捻住佢膊頭就嗌:賊婆,偷嘢。拉你去打靶。

佢擰轉面:我打你老味,我搵緊水樽俾我兩隻嘢返學用,d辦收喺邊呀?仆街仔
我:屌,喺頂二層個架度,箱嘜寫住Water Bottle呀,岳高頭睇啦盲閪!
我攞把矮梯企上去攞箱水樽俾佢揀。我企上梯度個八婆搣我籮柚一下。當日我著運動褲,搣落嚟都幾痛。我落嚟擺低箱嘢落地下,佢彎低身90度角咁姿勢。我喺佢後面攬住佢肚腩用力攬實佢,仲用力咁un佢籮柚兩下。佢即刻鬆開我......

May: 黐撚線,公司嚟㗎。俾人見到就仆街喇。
我:挑,驚閪呀,老細出差。阿姐又唔知死咗去邊........加上又閂埋門。鬼叫你搣我籮柚。
May: 屌,總之唔好啦,俾人見到就唔好啦。

我就由佢自己搵水樽,我開始搵我要寄俾客嘅辦。我一路搵就一路服𥄫佢領口。
佢知道就鬧我:有咩好望?咸濕仔。我:睇波囉。

我執完一箱辦,行埋佢度踎低等埋佢。望佢一陣我就一啖咀埋去,大家都車咗一啖。我仲揸佢個胸一下。

May:咦,都話唔好咯。
我:我好硬,我想要。
May:而家,你黐㗎?
我:梗係唔係而家啦,今晚。
May:唔得,我老公呢排喺香港,自己返屋企打飛機啦。

佢執完嘢返出office, 我pack好d辦隔5分鐘都返出去。

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-10 10:20 發表 查看引用來源
公司嘅一段小插曲:
七人車之戰過後,阿May佢老公都經常喺香港,我同May久不久都收工都一齊食飯。真係食飯冇任何出軌行為,一個weekdays 嘅下晝(都唔記得星期幾)。因為要寄辦去美國俾客,我入倉度執辦。我差唔多行到倉門口聽到 ...
嘻嘻~又想搞嘢🤭🤭🤭

回覆 74# MAN818 的帖子

想㗎,不過佢老公嗰期喺香港。唯有忍下先。

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-10 10:20 發表 查看引用來源
公司嘅一段小插曲:
七人車之戰過後,阿May佢老公都經常喺香港,我同May久不久都收工都一齊食飯。真係食飯冇任何出軌行為,一個weekdays 嘅下晝(都唔記得星期幾)。因為要寄辦去美國俾客,我入倉度執辦。我差唔多行到倉門口聽到 ...
呢種似有還無既感覺係好引人…..

引用:
公司嘅一段小插曲:
呢種似有還無既感覺係好引人…..

引用:
原帖由 gary781129 於 2020-3-10 10:37 發表 查看引用來源
想㗎,不過佢老公嗰期喺香港。唯有忍下先。
去爆房……2粒鐘搞掂咗都無人知啦🤭🤭

回覆 78# MAN818 的帖子

爆兩個鐘頭房,係有時間玩到好多嘢。但總覺得俾時間焗限住自己咁。

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-10 10:46 發表 查看引用來源
去爆房……2粒鐘搞掂咗都無人知啦🤭🤭
係囉,無人知啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆