上一頁下一頁
發新話題

點解要叫雞 ?

收藏  |  訂閱
129  12.3k

引用:
原帖由 ivelolo 於 2008-5-2 15:30 發表

咩叫「咩柳壓??」:smile_39::smile_39:

朱柳丶牛柳定XX?  係抑壓呀!香港好多女人只做不講,連問吓都唔得,咪叫抑壓囉

係想香港人開放心胸多d,唔係豪放。去搵性工作者,識得返屋企咪好, ...
sorry....打錯lor..
我五怕講ar...我e+米同你講緊lor..=]
五好淨係話女人,,好多男人都好膚淺
有時好奇talk下a sex 敏感 topic,,,他們都會評你是1 d 淫/賤 ge 女仔
又或者誤會你對佢有興趣,,想同佢乜乜

女仔係傳統被認為不應該好似麻nut佬問ed野講ed野...
甘為怕被人不尊重
通常都扮純扮蠢扮五知ga la'''都ng想的

不過乜都ng知好易比人呃,,so上泥八下=]

我從來沒反對人叫雞,,不過衡量下個人需要同情況者

咩問吓都唔得??

各位, 你地可以做運動發洩

我男友都係男人, 佢都提出過要求, 最後我抽多 D時間陪佢游水、打波; 佢都心理好平衡; 所以未必1定要用呢個途徑發洩。  我都問過佢同D同事會唔會去滾, 佢話一般係好咸濕的同事先會去; 所以話其實好多人唔識平衡先會造成呢個社會問題, 你地回頭返正途啦 ~:smile_19:

引用:
原帖由 fionaq 於 2008-5-3 12:37 AM 發表
我男友都係男人, 佢都提出過要求, 最後我抽多 D時間陪佢游水、打波; 佢都心理好平衡; 所以未必1定要用呢個途徑發洩。  我都問過佢同D同事會唔會去滾, 佢話一般係好咸濕的同事先會去; 所以話其實好多人唔識平衡先 ...
咁耐以嚟,我識啲男人之中,得一個唔叫雞,唔通係你男友?:smile_14:

回覆 #66 s001305 的帖子

其實我覺得里個社會欠缺一些道德上的教育, 我都希望自己有一日會誡到這仲行為,然後可以面對自己真真正正喜歡的人,可以有一個幸福的家 .. 希望唔會大遲喇

引用:
原帖由 fionaq 於 2008-5-3 00:37 發表
我男友都係男人, 佢都提出過要求, 最後我抽多 D時間陪佢游水、打波; 佢都心理好平衡; 所以未必1定要用呢個途徑發洩。  我都問過佢同D同事會唔會去滾, 佢話一般係好咸濕的同事先會去; 所以話其實好多人唔識平衡先 ...
五咸濕威成五系男人
but,,,自己個個only咸濕自己米ok lor..

可惜,,好多五系=''=

引用:
原帖由 lokman20 於 2008-5-3 00:57 發表
其實我覺得里個社會欠缺一些道德上的教育, 我都希望自己有一日會誡到這仲行為,然後可以面對自己真真正正喜歡的人,可以有一個幸福的家 .. 希望唔會大遲喇
+oil...
努力

其實有甘ge心都好好ga la=]

睇咗五板,唔出声唔得啦
兩位亞妹,我係一個已婚四+幾歲
身心健康,做執法工作的
每次想與太太行房,唔係話累就話唔舒服
每月只應籌一兩次
有生理需要時,吾通去強姦
打波,游水不能解決生理問題
同時話妳知,無論得唔得,所有男人都咸濕,呢D係天性。

睇左好多回應
有個女仔話"呢個世界好恐怖"
我唔知你返學定做野, 但係, 當你工作時, 有更多事, 比男人叫雞還恐怖
當然, 一定有男人唔叫雞, 但佢地一定有做一d你唔知既事, 一d你未必接受既事
呢個世界黑暗面係比較多

有一個女仔有一個好好既男朋友, 係你既對答入面睇得出你仲好細
如果, 做運動可以唔洗叫雞既話
你會日日都見到好多人跑步, 由11:00到1:00都有
不過, 你問下你男朋友, 佢有冇睇4仔, 有冇打jj
冇既話, 你既人生會好可憐

引用:
原帖由 hctfhco 於 2008-5-3 03:07 AM 發表
睇咗五板,唔出声唔得啦
兩位亞妹,我係一個已婚四+幾歲
身心健康,做執法工作的
每次想與太太行房,唔係話累就話唔舒服
每月只應籌一兩次
有生理需要時,吾通去強姦
打波,游水不能解決生理 ...
你仲話執法, 明知叫x犯法都做, 有無攪錯; 唔明點解吟多人公開有晒燈箱位置廣告,D執法都唔做野~:smile_22:

引用:
原帖由 fionaq 於 2008-5-3 03:35 PM 發表

你仲話執法, 明知叫x犯法都做, 有無攪錯; 唔明點解吟多人公開有晒燈箱位置廣告,D執法都唔做野~:smile_22:  
咁你身為良好嘅市民,個男朋友又唔叫雞,血統咁優良,應該舉報佢哋,等佢哋坐花廳吖嘛.......如果叫雞犯法的話.......:smile_14::smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆