上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:19 PM 發表

一唔一齊唔係咁重要啦,做下朋友囉!
我已經試過婚姻失敗,唔想有第二次.............:smile_39:
有時做朋友 仲好過做情侶  起碼  朋友 永遠都唔會離開你

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-1 05:56 PM 發表
公司有個電腦部既同事,大概20零歲既靚仔,成日口花花咁埋我位同我吹水,又有時講下咸濕野咁,可能佢知我已離婚單身掛!

一日我地同時入左電梯,咁朝早個個趕住返工都係咁逼?br />
早幾日ot時我係影印機烏低身 ...
比多次機會佢吖,可能有好表現呢

引用:
原帖由 牧夫座 於 2008-4-2 01:34 PM 發表

我認同你講法,D人成日都話唔好比對方玩自己,
要自己去玩對方,而家的人,好多都咁諗,
唉!同人一齊只係玩
大家講明係玩都無問題既,開心就ok啦:smile_44:

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-2 01:39 PM 發表

比多次機會佢吖,可能有好表現呢
我而家比左機會佢啦!我地約左今晚食飯.............:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:40 PM 發表

其實應該係要咁,咁樣做人會開心D

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:41 PM 發表

我而家比左機會佢啦!我地約左今晚食飯.............:smile_44:
咁咪好囉,睇下大家可唔可以食得放心,做得開心~
HAHA~

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:40 PM 發表

咁呢d我又未試過  因為我要有feel
唉!而家好難識到真心人

你個同事真係唔掂cow milk boy

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-2 01:42 PM 發表

咁咪好囉,睇下大家可唔可以食得放心,做得開心~
HAHA~
佢得二十歲  有時有的事唔識得處理  佢唔係三十

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-2 01:41 PM 發表

其實應該係要咁,咁樣做人會開心D
當然啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆