上一頁下一頁
發新話題

轉貼: 時鐘酒店表列

收藏  |  訂閱
305  166.0k

資料好詳盡,第時爆房都易d :smile_47:

噚晚同bf去灣仔開房, 記得年頭12點過夜
灣仔百住 ~ $350-370(星期5&6)
灣仔維記 ~ $370-430(星期5&6)
但噚晚去.......wa......嚇到我哋即走:smile_42:   (update price)
灣仔百佳 ~ $440-503 (星期5)
灣仔維記 ~ 睇清楚...........................................係無睇錯:smile_38: $730(星期5)

以後都係去返太子百佳$255過夜啦

good good good~~

引用:
原帖由 simon19841 於 2008-4-26 11:57 AM 發表

果邊無水池wo..
我知佢講邊個水池...o係正始創對面....過左馬路個位....隔離就係比人搭車返大陸o個度...
係呀..o係o個頭附近(唔好過馬路去m記..)...去到搵下啦..

引用:
原帖由 機會 於 2008-4-26 08:43 PM 發表
噚晚同bf去灣仔開房, 記得年頭12點過夜
灣仔百住 ~ $350-370(星期5&6)
灣仔維記 ~ $370-430(星期5&6)
但噚晚去.......wa......嚇到我哋即走:smile_42:   (update price)
灣仔百佳 ~ $440-503 ...
我早2年聖誕節...同個promotor做完野....食埋飯..行到累..諗住租房....
行到去灣仔百佳...
一問.....................多謝600大元:smile_27:
最後...去左我屋企訓....:smile_39:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-27 02:34 AM 發表

我知佢講邊個水池...o係正始創對面....過左馬路個位....隔離就係比人搭車返大陸o個度...
係呀..o係o個頭附近(唔好過馬路去m記..)...去到搵下啦..
果度只係找到春夏秋冬打邊爐...
睇唔到有任何百佳招牌=口=.....
已經係內街. 即係維景酒店. 歌德餐廳果條街行過幾次都係找不到.

可唔可以再詳細多少少....
同埋過夜係最早可以幾點開始???
係咪第2日既12點就要走???

現在仲係$300有找???

引用:
原帖由 stingwong 於 2008-4-27 02:53 AM 發表

果度只係找到春夏秋冬打邊爐...
睇唔到有任何百佳招牌=口=.....
已經係內街. 即係維景酒店. 歌德餐廳果條街行過幾次都係找不到.

可唔可以再詳細多少少....
同埋過夜係最早可以幾點開始???
係咪第2日既 ...
旺角 耀中大廈 o個頭...最衰我up唔到相上黎....><
你用中原地圖搵就搵到....
早個幾月前仲係300蚊樓下....

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-27 03:05 AM 發表

旺角 耀中大廈 o個頭...最衰我up唔到相上黎....><
你用中原地圖搵就搵到....
早個幾月前仲係300蚊樓下....
九龍塘
有無邊間好呀??
因為成日去過果一兩間都有d悶悶地.
:smile_44: :smile_44:

我想問下
理想酒店其實o唔ok??
入面d環境點ga??
入口係邊ga, 會唔會好揚??
thx

回覆 #79 iamntk1984 的帖子

理想酒店執左啦!!!!!!!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆