上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-3 11:23 AM 發表

雖然我都吾鍾意港女,但萬事盈兄點解特別憎港女呢?:smile_41: :smile_41:
我都想知:smile_38:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-4 01:33 PM 發表

多謝師兄關心,近日同船都幾甜蜜發展算ok,
佢心裡好似開始接受我係佢男朋友了
ivan兄,你同阿嫂好耐囉喎,而家先接受你係佢男朋友?船=湖北女朋友:smile_41:

其實真係不知何解, 已經玩左差不多十年, 而家才沈。。。。好苦惱。。。:smile_39: 自己都覺得算係樣子ok, 個死人口lum都女, 工作都不錯, 香港都有個好不錯女朋友。。。。。但係。。。我真係好PK。。。。:smile_39:

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-5 03:39 PM 發表

ivan兄,你同阿嫂好耐囉喎,而家先接受你係佢男朋友?船=湖北女朋友:smile_41:
簡兄,船=湖南女朋友,9頭鳥行吾落去了...:smile_39:

各位c兄, 唉...我都一樣,諗住條女都ok,衰心軟, 叫條女唔駛咁辛苦, 俾左二千銀佢等佢轉做助理, 唔駛接客, 點知收左錢連影都無:smile_42:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-5 07:07 PM 發表

簡兄,船=湖南女朋友,9頭鳥行吾落去了...:smile_39:
sorry.同新女朋友開心就得啦,好過我,好多野煩:smile_44:

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-5 08:13 PM 發表

sorry.同新女朋友開心就得啦,好過我,好多野煩:smile_44:
X2:smile_39: :smile_39:

講真的, 我寧願她快d欺騙我, 等我快d醒, 但是完全無問我拿錢, 難道等我自動拿出來?:smile_39: 日日QQ, 個人都ON QQ, 但係真係喜歡, 差不多一個星期上去兩次, 好像拍拖, 食下飯, 行下街, 看電影, 係她請不到假才落KTV棒她場, 無叫我買東西, 重話我買對耳環比她太貴, 不想欺騙自己, 但係, 歡場有真愛?我想去相信,但是我不敢信,很痛苦。。。去一次成兩個鐘, 厚街, 好鬼遠啊, 香港送條女送返家都覺得煩, 乘兩個幾鐘頭車, 為左見幾面, 傾下計, 有時砲都無打, 我真係想不通自己做緊什麼?:smile_39: 沈左個零月已經好疲倦, 以後點算?星期五晚再去見她哦, 一想起她, 而家都想飛上去見, 抱下, 不是發神經還是什麼?:')

有首側田的歌, 很適合我們這班船長聽的, 首歌叫KONG, 有幾句歌詞很好的

我 我沒有害過人
只想失戀也有名份
我 太樂意獻一吻
為甚麼這溫柔會犯禁

若你我可抱著睡 連命也甘心短幾歲
誰能及我 將性命也豁出去
若與你好有罪 全是律例不對
我要追 離棄世界亦要追

寧願天去收我 也替你受重傷
 金剛跟美女戀上 也是個傳奇狂想
 縱是遺憾收場 都必需跟你
 明刀明槍 
子彈不怕上
 一級級上塔尖欣賞 欣賞你憂傷*

就算你早有別人 無礙我爭取夢中人
扶搖直上 高到共你能擁吻
別說到太高深 能自願便相襯
夠決心 越中箭我越勇敢

REPEAT*

不屑 不信 不怕 打擊更令我堅強
這縱是妄想
 能得到你給舉世景仰
我有我夢與想 多高攀也敢攀上
這份愛傳奇無雙

縱是遺憾收場 都必需跟你
明刀明槍 子彈不怕上
一級級上塔尖欣賞
苦命人 相擁俯看 世上風霜

引用:
原帖由 絕情JOHNNY 於 2008-3-5 08:13 PM 發表

新既仲多野煩啊!簡嫂仲係我見過果個?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆