上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  152.9k

引用:
原帖由 丫榮 於 2008-1-29 06:40 PM 發表
情色文學區被比下去:smile_38:
有潛質做作家,office妹妹加油:smile_38:

做你bf D friend真係好:smile_30:

引用:
原帖由 kenddy 於 2008-1-29 06:47 PM 發表
做你bf D friend真係好:smile_30:
做你bf 仲好啦:smile_30:

office妹妹跟情天豬豬.....兩個身材都好好啦.......
睇到流口水啦........
如果男人睇到都扯旗啦

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-29 06:03 PM 發表
Office 妹妹既正分享....加埋正相相~~~~

support下先~~~:smile_30:
妳個簽名相和office 妹妹果都令人肅然起敬

引用:
原帖由 晴天_豬豬 於 2008-1-29 06:06 PM 發表

同 office妹妹 比~~~~ 差太遠了~~~~~~~
我鐘意美腿的線條多D,  好有美感
好鐘意妳set 黑色內衣,  皮膚雪白先著得好睇, 如果有大張D就好了?

又係你。。。每次都好正在!!!

又硬了..
果然你的故事次次都那麽吸引人..次次都那麽精彩新鮮
我想看了你的新聞的男人...就算不擧或上了年紀的老伯伯看了都會好像吃了回春丹的效果^^
^^
最近剛失戀..心情好差..不過對你的新聞一定是最有興趣的
看了整個人也精神了
真是羡慕你的男友有一個那麽完美的女朋友

希望還有下文
還有..大Tee 是......?? T-shirt ?
你下半身沒穿?

引用:
原帖由 tremulous 於 2008-1-29 07:07 PM 發表

我鐘意美腿的線條多D,  好有美感
好鐘意妳set 黑色內衣,  皮膚雪白先著得好睇, 如果有大張D就好了?
我就說是office妹妹才是最靚的..
身材靚..有點肉感.. 穿的衣服又好有家庭風味..

你個story好正啊, 件Tee係咪白色呢, 如果係咪好透lor:smile_40:
但係你張頭像仲正:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆