上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

c hing,how much?

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-12-4 01:25 AM 發表
係唔係後生d,唔敢講,我搵開個d都係中中地。但係樣靚身裁好既,有好幾個,如果唔係都唔會成日去。
講到有d似賣告白tim ! 
我以前鐘意去北角嘉記,果度d女後生d,不過參差,anyway,都冇q左咯。
中中地有那幾個好野,請推介。
c兄一個星期去幾次,或一個月去幾次。
我一星期去一次。

引用:
原帖由 張自強 於 2007-12-4 08:48 AM 發表

中中地有那幾個好野,請推介。
c兄一個星期去幾次,或一個月去幾次。
我一星期去一次。
6仔同QQ, QQ同6仔, 輪流交替......
18找過一輪, 但係我麻麻
想找多一兩個替換吓.......
我心情唔好會1星期1次,否則大約2星期1次

早班有很多推介,如83,30,但6仔,QQ也很回味,22,77則是經理推介,不予致評。

引用:
原帖由 <i>張自強</i> 於 2007-12-4 06:58 PM 發表<br />
早班有很多推介,如83,30,但6仔,QQ也很回味,22,77則是經理推介,不予致評。
<br />

有冇83,30報告? 快快快 ! 

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-12-5 12:35 AM 發表
<br />

有冇83,30報告? 快快快 ! 
83報告於26/10/07已發表,由於當天負責人給我30與83當面任揀,當日揀了83,沒有做30。

thanks for share:smile_40:

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-12-4 11:35 AM 發表

6仔同QQ, QQ同6仔, 輪流交替......
18找過一輪, 但係我麻麻
想找多一兩個替換吓.......
我心情唔好會1星期1次,否則大約2星期1次
想落QQ同6仔,真的不錯,也是我的選擇,c兄心水果然略同,我心情好去多d,同女女吹下水,心情不去反而去少d。

引用:
原帖由 張自強 於 2007-12-5 09:03 AM 發表

83報告於26/10/07已發表,由於當天負責人給我30與83當面任揀,當日揀了83,沒有做30。
看過83報告,原來係小家碧玉型.....呢樣未必係我杯茶。
不過,對波大過18,呢樣又有分加 ! 

引用:
原帖由 nadaman 於 2007-12-5 10:17 PM 發表

看過83報告,原來係小家碧玉型.....呢樣未必係我杯茶。
不過,對波大過18,呢樣又有分加 ! 
那假波,絕對不是你杯茶,你明我指那個。
囡囡跟我說,有些客一吹就爆,而有些客進入亦祇2-3分鐘玩完,是否正常?敢問各位c兄,一般part 2—做多久時間?本人時間暫且不表,稍後告訴太家。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆