上一頁下一頁
發新話題

【徵友小說】馬君夜遊日記短篇集 の 激玩假期 (19/12 已更新)

收藏  |  訂閱
100  1.9k

「我去緊我一個朋友既屋企!女黎既!佢岩玩咁你岩唔岩?」
「我強項!」

:096: ....................最好笑呢句~

「不過你唔記得就唔緊要啦!而家出黎我地唔係為聚舊架嘛!」

呢句超型~:034: ....讚~

:023: 我有個少少要求......可唔可以寫個男主角慘烈d呀!?~
佢風流左咁耐..................係時候有報應~:023: :023:

引用:
原帖由 殺破狼馬軍 於 2008-12-20 02:51 PM 發表 查看引用來源

.......咁你會點對我?:027:
的你去我屋企, :027:  迫你起寒冷天氣下陪我隻狗出公園玩個半鐘 :071:
要你拖佢返來, 幫佢抹身, 要你訓 sofa, 同佢一齊訓, 奈何佢已經訓左大半張, :043:
你無得訓, 你腳邊仲有貓起度行來行去, :044:
走果時一身都係貓狗毛 :096:

引用:
原帖由 shadow80 於 2008-12-21 14:16 發表 查看引用來源

的你去我屋企, :027:  迫你起寒冷天氣下陪我隻狗出公園玩個半鐘 :071:
要你拖佢返來, 幫佢抹身, 要你訓 sofa, 同佢一齊訓, 奈何佢已經訓左大半張, :043:
你無得訓, 你腳邊仲有貓起度行來行去, :044:
走果時 ...
我百幾磅,你點的?:cool:

我去公園會煲煙:025:

踢佢返來,幫佢大花灑淋身:036:

踢佢落sofa:098:

拎條嘢玩貓玩到佢癲:036:

引用:
原帖由 殺破狼馬軍 於 2008-12-21 02:32 PM 發表 查看引用來源

我百幾磅,你點的?:cool:

我去公園會煲煙:025:

踢佢返來,幫佢大花灑淋身:036:

踢佢落sofa:098:

拎條嘢玩貓玩到佢癲:036:
先迷暈你, 再拖你入屋, 影你裸照, 咁未可以迫你囉 :023:

引用:
原帖由 shadow80 於 2008-12-21 14:50 發表 查看引用來源
先迷暈你, 再拖你入屋, 影你裸照, 咁未可以迫你囉 :023:
你點運送?:096:

我又唔係喺你屋企門囗:096:

引用:
原帖由 殺破狼馬軍 於 2008-12-23 02:10 AM 發表 查看引用來源

你點運送?:096:

我又唔係喺你屋企門囗:096:
我唔迫你啦咁, 我無車,
我跪起度求你幫我放狗囉咁 :023: :027: :096:

引用:
原帖由 shadow80 於 2008-12-23 02:11 發表 查看引用來源

我唔迫你啦咁, 我無車,
我跪起度求你幫我放狗囉咁 :023: :027: :096:
嘩:030: 回得咁快!

咩咩..跪起度幫我....:027: :096:

我鍾意玩貓多啲:036:

引用:
原帖由 殺破狼馬軍 於 2008-12-23 02:15 AM 發表 查看引用來源

嘩:030: 回得咁快!

咩咩..跪起度幫我....:027: :096:

我鍾意玩貓多啲:036:
跪起度幫你咩? :096: 我 D 牙好尖 :036: :096:

我都有一隻波斯貓架 :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆