上一頁下一頁
發新話題

叫雞.包夜..打只雞..真實故事.絕對原創..!

收藏  |  訂閱
174  38.7k

不專業的雞

引用:
原帖由 ZO_S 於 2008-4-22 08:58 PM 發表
師兄 你覺得自己好威?打完條女上黎呢度發文?如果條女態度真係有問題!call媽咪黎彈佢走啦!洗唔洗甘惡又出手又出腳打呀!打完人重要覺得自己好威好勁比一千五蚊人睇醫生!你上黎發文為左物!為左威!比個good你好唔好 ...
有幾樣野..Ching搞錯左..!

第一..我唔系要威..因為我系一個中年人..唔系小朋友..!

第二..比千五..更加唔系想要話比人知我有錢..不過系想同Ching講得詳細D..!
加埋....打左人系需要賠錢..!(亦系Ching話既...做人要留一線)

第三..要請教Ching ...會唔會為左打左條女..而殺人?..Ching有d夸張..!
唔好以為大陸可以好輕鬆就殺死一個人..!雖然..國內既法律唔算完全
公正..但系..殺人都系太放肆..!

最後..Ching既寶貴意見..我會保留..thx

引用:
原帖由 banly8888 於 2008-4-22 11:48 PM 發表
不專業的雞
的確...系唔專業>.!

因為..個場系屬於比較高級既場..!系深圳系一等一既大場..!

其實..今次之後..我又去過間場..個媽咪話..條女已經比out左..!

因為條女已經唔系第一次得罪個客..!

nice report...............

tochun ! 我唔讚成打人, 但我support你, 俾個教訓條G,等佢唔好咁串,大家都係想出來玩得開心, 教吓佢做人! :098: :098: :098:

C hing, good job well done! Let them know what's svc, and what's Hong Kong MAN:098:

引用:
原帖由 phonegary 於 2008-4-25 11:02 PM 發表
tochun ! 我唔讚成打人, 但我support你, 俾個教訓條G,等佢唔好咁串,大家都係想出來玩得開心, 教吓佢做人! :098: :098: :098:
多謝Ching既意見..!

引用:
原帖由 tochun 於 2008-4-24 07:11 PM 發表

的確...系唔專業>.!

因為..個場系屬於比較高級既場..!系深圳系一等一既大場..!

其實..今次之後..我又去過間場..個媽咪話..條女已經比out左..!

因為條女已經唔系第一次得罪個客..!
咁正名c hing你打得對,吳係條囡點會比人out呀:025:

引用:
原帖由 no1968315 於 2008-4-26 11:40 AM 發表

咁正名c hing你打得對,吳係條囡點會比人out呀:025:
就我本來黎講...!

系香港既價值觀同大陸系有d唔同..!

香港黎講..點都好..打人肯定唔岩..!

不過系國內既話..對於打人我有所保留..!

據我所知..系國內既學校..學生打交只不過系學生同學生之間
發生矛盾..系好小好小件事..根本唔需要學校同屋企處理..!

不過..系香港就唔同..如果打交..照我既中學校規..系需要停課..!

9up,好型呀?白痴仔一名.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆