上一頁下一頁
發新話題

有感而發

收藏  |  訂閱
91  5.1k

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-19 04:25 PM 發表
多謝大家支持,留言,鼓勵先:
post上昨天投注紀錄:
恭喜你嬴$$...:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-19 06:34 PM 發表

恭喜你嬴$$...:036:
多謝anunes兄,d波長玩長有,只要記住唔好追數就好了.:036:

post上昨天投注以作紀錄:

附件

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-20 10:44 AM 發表
全中:131: ,恭喜:036:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-20 10:44 AM 發表
你D波膽咁犀利,:131: 買2x3可能會發達!!:036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-20 11:10 AM 發表

你D波膽咁犀利,:131: 買2x3可能會發達!!:036:  
應該話,早D POST出黎既話,我同你都可能:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-20 11:16 AM 發表

應該話,早D POST出黎既話,我同你都可能:096:
好呀,我今日早d post出黎啦,平時看賠率變動,看到好夜所以等第2日先post,lei排旺ja,同埋買lei d細注就中,一大就:028:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-20 11:41 AM 發表

好呀,我今日早d post出黎啦,平時看賠率變動,看到好夜所以等第2日先post,lei排旺ja,同埋買lei d細注就中,一大就:028:
唔緊要,波唔係我o個範,我都係諗住見你2次都連續全中先至多事,多口出聲:032:

雖然呢到係馬版,但好多都係馬波友:131: ,等其他兄弟都叨下光,執翻d都好,
lost與贏並不是問題,我地不會lost打贏要:071:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-20 11:49 AM 發表

唔緊要,波唔係我o個範,我都係諗住見你2次都連續全中先至多事,多口出聲:032:

雖然呢到係馬版,但好多都係馬波友:131: ,等其他兄弟都叨下光,執翻d都好,
lost與贏並不是問題,我地不會lost打贏要:071:
哈哈,我初初見果排幾旺都有係波舨都post,諗住街外$一起塭,點知一post就開晒對面,邪到爆,之後唔甘再出啦,唔想累左d兄弟啦,今日試下早d post d飛出黎啦,不過記住我係自己做記錄ja,唔係tripsss黎kaaaaa:071:

我今日會跟番lei張飛買單頭,同d 2串1概,因為我番緊工,可能忙d,怕post唔切

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆