上一頁下一頁
發新話題

突破大陸封鎖.........上夜遊區無問題!

收藏  |  訂閱
242  38.7k

引用:
原帖由 正版冰火 於 2007-6-8 02:12 PM 發表
一係關左window個防火場同防毒先得,自己机博吾博丫
如果真係要關咗window個防火牆先得就唔好博啦,好危險架:smile_39:

我自已就在大陸工作,有時上唔到香港討論區我就用這個自由門軟件先上到咋:smile_42:

關左window個防火場就load到,但一開又死,

引用:
原帖由 正版冰火 於 2007-6-8 02:17 PM 發表
我響網吧試過,一load就自動關機,話乜dll32相衝!!
我就未試過在網吧上,所以我都唔知:smile_39:

但在大陸就真係好多香港的網都上唔到,經朋友介紹這個軟件用後,就連蘋果個網都上到啦:smile_30:

引用:
原帖由 正版冰火 於 2007-6-8 02:19 PM 發表
關左window個防火場就load到,但一開又死,
C兄你本人在大陸嗎?如果C兄你在香港就不須要用這個軟件吧:smile_13:

引用:
原帖由 iceman7777 於 2007-6-8 14:28 發表

C兄你本人在大陸嗎?如果C兄你在香港就不須要用這個軟件吧:smile_13:
我成日上網吧同骨場上網.你個自由門系用吾到,我試過,始終用代理上好D,不过會拖慢部腦,我都周圍試緊好方法

thanks for sharing~~

引用:
原帖由 正版冰火 於 2007-6-8 03:04 PM 發表
我成日上網吧同骨場上網.你個自由門系用吾到,我試過,始終用代理上好D,不过會拖慢部腦,我都周圍試緊好方法
可能個自由門用唔到响網吧或骨場都唔定:smile_13:
但我在大陸公司就用緊,我試過比這個軟件我老板用,我老板就裝落部手提電腦都一樣用到:smile_44:

多謝用心教導!

多謝c hing用心教導:smile_40:

好正呀!!
應該置頂啦!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆