上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 11:55 AM 發表
咁其實主要睇外國那邊的初盤
就好像你話大多數行家都會睇好和波,但點解你又睇得出係歐塞爾win
雖然聽你講咗咁多,但都未完全明白
我想要實際試下先可以了.........
點講好,因為我地做呢行,首先要做就係評估一場波開既倍率,所以參考外國初盤之前,好多行家都會先有個自己開既初盤,再來作比較,到底外國點解會咁開,自己開盤有冇錯咁等等,所以除左某D固定倍率外,個人因素好重要,呢D唔係小弟認叻,真係要睇得多先會容易明,就好像一場波未有倍率前,其實我地已經做左好多功課會估計外國果邊會點開,所以你話果場波,正常來說外國果邊係開得比較熱,因為小弟都係做和3.0,客3.2,所以比較完之後就要做野分析,咁咪睇得到客勝機會會D囉!:005:

見到你我就好似有得救!之前輸好多(對於我來講)。想收手,但是見到你甘中,決定以後跟你買。
請問你是澳門人嗎?上個星期六出門在外,跟你吾到可惜,不過你話剛開始,我就放心了

我晚上上班,請問有冇辨法可以早一些知道你的post !上一次你的post 我郆沒有跟,真可惜.

引用:
原帖由 REYESP 於 2006-9-19 11:59 AM 發表
西野,,,,,,係唔係平時留意得多就會睇到咩叫鬼盤?
冇錯,多D做紀錄,多D作分析,多D留意倍率,就會好容易知道場波一開飛初盤果陣有冇鬼盤等!:005:

西兄,我仲想問點解有o的波唔會開亞洲盤,只開讓球主客和呢

西野兄
我都跟你學下野先^^

引用:
原帖由 anfernee666yang 於 2006-9-19 12:02 PM 發表
其實意甲 , 意乙 咁多假波 , 各位兄弟都係唔好賭喇 , 留番d錢賭其他喇 , 不過真係佩服 "西哥" , 佢分析得好好 , 好清晰 , 我都有留意開澳門d盤 , 真是唔一定落飛 , 就一定贏 , 都想跟 "西哥" ...

假波就度度都係,只要分析到咩地方係一早出擊,乜野地方係開波前先出擊,咁就會容易贏錢,意利波唔好賭既原因就真係全中,因為唔到開波前都好難睇到邊隊會贏面高,由其意大利早前假波案等,好多幕後暫時都唔敢咁明目咁搵食住,所以小弟暫時都唔建議買意大利波,弱隊作客強隊未必會輸,因為一定會去盡等等,好多因素啦!至於巴打想跟我學下野,小弟都係學習中,歡迎一起研究!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 12:22 PM 發表

點講好,因為我地做呢行,首先要做就係評估一場波開既倍率,所以參考外國初盤之前,好多行家都會先有個自己開既初盤,再來作比較,到底外國點解會咁開,自己開盤有冇錯咁等等,所以除左某D固定倍率外,個人 ...
咁如果你講,我們這些外行人其實好難睇得出有問題,
那麼我們又可以做些什麼令自己可以睇多些呢??
是否只比較澳門,香港同你所講的初盤,就一樣可以看出一點點呢??

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 11:39 AM 發表

多謝說話一次就好了,小弟真的明白,在心中,在這都恭喜巴打贏錢喔!:005:
想問下,今晚英聯杯、蘇聯杯有邊場比較易爆冷?
我睇好多都好熱,可能真係唔熟對面隊既
所以唔太敢落注

妳賭佐幾耐波啊??
妳靠賭波食飯嗎???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆