上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獨家堅料!!!!又幫下brother又win錢先!!~9/9

收藏  |  訂閱
192  12.1k

997兄~~我支持你forever

現在d 79真討厭 , 睇佢咪又係成9日攪事既人

引用:
原帖由 Yu_uY 於 2006-9-9 03:30 PM 發表

就算輸大都係我地撰的,我地都唔怪任何人...goods...
咪就係!!! 仲走之前講" 睇賽果"!! 有support就有買咪?  正白痴 !!!:014:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:36 PM 發表

冇,我唔賭波,所以你唔駛擔心我會輸,不過我覺得你唔好惹我,我唔想鬧其他人,
我係針對成件事來睇,如果你係要嘈,我唔該你搵d point出來先,
唔好一味得個肓目支持者既理由是但up,
不如你問佢,第一次買巴西場 ...
國寶兄,唯一解釋就係聖伊天,有賭開法國波都知道,
呢隊波係上年和波王,9成作客唔輸比你睇,但係佢地又贏唔到咁先搞笑,
所以倍率接近唔係冇原因,你推介色當我都支持,但係我會重注落和波度,
因為佢隊波最近狀 ... [/quote]

九成九買左對家,輸死果個原來係佢!:014::014:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 03:06 PM 發表
最後一句啦,我都要趕住出去,場波就開左喇,大家等賽果啦...
好似得你嘈之嘛,咪鬼嘈啦,睇賽果

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:36 PM 發表

冇,我唔賭波,所以你唔駛擔心我會輸,不過我覺得你唔好惹我,我唔想鬧其他人,
我係針對成件事來睇,如果你係要嘈,我唔該你搵d point出來先,
唔好一味得個肓目支持者既理由是但up,
不如你問佢,第一次買巴西場 ...
你唔好on   9啦...
你唔賭波..入黎" 足球投注" 做乜9 呀

唔理係真係假....都跟少少啦...因為樓主我星期5 win左1千幾.  金日跟你$100啦. :014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆