上一頁下一頁
發新話題

同男朋友半年冇行埋(無糖)

收藏  |  訂閱
76  8.2k

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-12 04:08 AM 發表 查看引用來源

唔喺,前戲只會刺激下胸部,其餘一概沒有,好奇怪佢對畀人吹喺唔感興趣,有時我哋做一半就瞓教算數。
吹都無感觉?咁大劑?:smile_27:

師姐與男友之間問題大得很誇張喎,婚前都沒性衝動,婚後更加無可能。

師姐唔好再呃自己,趁後生,快作作決擇吧。

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-11 12:52 AM 發表 查看引用來源

身材就一般嘅,佢反感波濤洶湧。佢對性玩具,性感內衣都冇興趣,但喺鐘意女仔著絲襪,所以我都會配合佢,技巧上都嘗試好多,但喺都冇太大分別。 ...
   一開始就係咁 我覺得佢係以前有個性感女朋友出軌 令佢有陰影   

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-11 12:52 AM 發表 查看引用來源

身材就一般嘅,佢反感波濤洶湧。佢對性玩具,性感內衣都冇興趣,但喺鐘意女仔著絲襪,所以我都會配合佢,技巧上都嘗試好多,但喺都冇太大分別。 ...
如果唔用絲襪引誘係咪連前戲都會變得好少?

好耐冇上引被 見到同病相憐既 我都會有d感概 你上來問大概都係冇辦法同身邊既朋友講 我講個結果比你聽啦 你地感情咁好最尾你只會比佢改變左 我女友都有少少性冷感 每次就算上到你都知佢唔enjoy 慢慢你都唔會想佢唔舒服 (其實我都係咩方法都試過) 而家我地大概一年冇攪過 我亦冇再提 我覺得兩個人開心 性只係其中一部分 唔夾既咪自己諗辦法解決囉 

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-12 04:08 AM 發表 查看引用來源

唔喺,前戲只會刺激下胸部,其餘一概沒有,好奇怪佢對畀人吹喺唔感興趣,有時我哋做一半就瞓教算數。
其實是咪佢對你身材無左刺激感呀🤔🤔🤔

引用:
原帖由 MATTHEW0429 於 2018-5-10 03:29 AM 發表 查看引用來源
佢工作好忙,就算週末都要抽時間做嘢,成個魂都喺諗緊公事。同埋佢以前拍拖都有前科,就喺會有一段時間唔想性接觸。由前年開始都已經喺兩個月一次,冇諗過今次竟然半年 。
一開始時會覺得有啲失落,到而家都習慣咗,我相信如果佢而家突然想同我做,我個腦同身體已經到會緊張同想拒絕嘅地步。我好灰啊啊啊⋯喺咪要睇治癒師?我172身型標準,樣貌斯文書卷味(人哋話),冇諗過都會令到男朋友「搞唔落」🤦🏻‍♀️ ...
其實唔係忙唔忙問題,而係個男人已經對你無興趣了,如果男人對一個女人有興趣,唔訓都要做,佢就算同你做,都係交行貨,冇前戲,求其完事就算,其實你自己都知道的,只是唔肯面對現實

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆