上一頁下一頁
發新話題

我懂了😂

收藏  |  訂閱
390  22.0k

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-5 12:41 發表 查看引用來源

因為多磨擦囉~
情人唔會同你嘈
呢句真係好岩
所以男人都係鍾意同情人hea多d

引用:
原帖由 Kmru 於 2018-3-5 12:52 PM 發表 查看引用來源

呢位人妻都係大食唔夠喉🤣不過講真玩時玩真係唔好影響大家生活就最好既。大家知大家位置,不過講就咁講,但又幾多真係做到,好多時唔覺唔覺放左真感情落去。
小小感情總有, 冇就 sp only

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-5 12:41 PM 發表 查看引用來源

因為多磨擦囉~
情人唔會同你嘈
我同我老婆都冇咩磨擦,不過佢生完之後就好似冇咩需要咁

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2018-3-5 12:57 PM 發表 查看引用來源

我同我老婆都冇咩磨擦,不過佢生完之後就好似冇咩需要咁
磨擦集中係教育上, 經濟我地完全冇問
不過我老公從來都唔強烈需要, 之後更加零

係呀,對小朋友的成長都有唔同理念,磨擦就黎
引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 5/3/2018 01:01 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2018-3-5 01:03 PM 發表 查看引用來源
係呀,對小朋友的成長都有唔同理念,磨擦就黎

嘈得2嘈咩性趣都冇啦~

引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 2018-3-5 01:01 PM 發表 查看引用來源

我相反,現在愈來愈需要,不過老婆就...

磨擦係有,但兩個人相處,唔一定成日都好好既
嗌交都係生活其中一樣元素
只要大家你認下低威我認下低威就冇事,哈哈
情人係好,大家相處只會有美好一面
不過界線真係要拿捏得準確,否則同玩火一樣

引用:
原帖由 Arctic 於 2018-3-5 01:09 PM 發表 查看引用來源

我相反,現在愈來愈需要,不過老婆就...

磨擦係有,但兩個人相處,唔一定成日都好好既
嗌交都係生活其中一樣元素
只要大家你認下低威我認下低威就冇事,哈哈
情人係好,大家相處只會有美好一面
不過界 ...
有女性朋友過哂火, 自己小心啲

呢句真...見到你都覺得煩,邊度仲想同你攪野
引用:
原帖由 小甜多奶檸檬茶 於 5/3/2018 01:05 PM 發表 查看引用來源

嘈得2嘈咩性趣都冇啦~

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2018-3-5 01:17 PM 發表 查看引用來源
呢句真...見到你都覺得煩,邊度仲想同你攪野

所以我咪有情人囉~我係好衰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆