上一頁下一頁
發新話題

同老公的非一般極致體驗(#56老公的心聲)

收藏  |  訂閱
144  22.6k

恭喜師妹。又少個筍盤~

引用:
原帖由 靚女大波人妻 於 2018-2-5 02:57 PM 發表 查看引用來源

多謝Ching,承你貴言🍾
我地今個星期會去睇樓,老公已經計劃好結婚行禮的地方:The Territory of Guahan/Guam🏝,係美國的非合併建制属地,位於西太平洋的島嶼,為美國五個建立平民政府的屬地之一 ...
到時可以post 啲結婚相比大家睇下,祝福您!

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-2-5 08:54 PM 發表 查看引用來源

妳地商量完講我知呃…就妳地
多謝Ching的相就,佢話想同你私下約喎,你可以聯絡佢吖😊

引用:
原帖由 angelaieong 於 2018-2-5 09:01 PM 發表 查看引用來源
恭喜師妹。又少個筍盤~
多謝多謝,係呀,我地都封左盤❤

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-2-5 09:21 PM 發表 查看引用來源

到時可以post 啲結婚相比大家睇下,祝福您!
好吖,不久的將來會有,多謝你😊

師姐介唔介意講下食緊邊隻避孕藥?想參考下

引用:
原帖由 靚女大波人妻 於 2018-2-5 07:35 PM 發表 查看引用來源

我地都百分百信任對方,而且對對方百分百專一與尊重。
我地愛對方,愛得好深,喺性方面亦都1000000000000000000%夾!
兩個人相處相愛相戀,互相尊重係好重要嘅。
:smile_o12: 支持

引用:
原帖由 zzzasd 於 2018-2-5 11:14 PM 發表 查看引用來源
師姐介唔介意講下食緊邊隻避孕藥?想參考下
我老公幫我搵嘅,我服用緊超輕劑量:http://www.yaz-hk.com/cn/yaz_vs_yasmin.php

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2018-2-5 11:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12: 支持
多謝Ching支持😊

引用:
原帖由 靚女大波人妻 於 2018-2-5 04:47 AM 發表 查看引用來源
我同老公喺呢到熟絡嫁,我們都估唔到,喺呢個充滿性的平台,竟然會令我地由朋友變成真愛!有時真係要信下緣份,有緣千里能相會。

同老公一齊左一段時間,我最大的願望,就係要我男人成為世界上最幸福快樂的男人。 ...
恭喜恭喜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆