上一頁下一頁
發新話題

運動裝

收藏  |  訂閱
144  29.2k

引用:
原帖由 冇所謂啦 於 2018-1-11 04:29 PM 發表 查看引用來源

十分堅 仲要係便衣公安扮客入去捉。
便衣入埸捉真係防不勝防,之前FL 都當場中過斷正,近排好多紅牌都放假,其他有返工都少鐘上!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2018-1-11 06:23 PM 發表 查看引用來源

便衣入埸捉真係防不勝防,之前FL 都當場中過斷正,近排好多紅牌都放假,其他有返工都少鐘上!
手推塲之中,FL系一向高危!

香港人一定唔係呢家去,因為要賣一定賣香港人

引用:
原帖由 太陽之後 於 2018-1-11 18:23 發表 查看引用來源

便衣都出埋 即係好認真咁想捉到人
唔係巡查下交差

引用:
原帖由 neutralwolf 於 2018-1-11 11:39 PM 發表 查看引用來源

便衣都出埋 即係好認真咁想捉到人
唔係巡查下交差
我都喺FL俾人爆過房,好彩當時已做完服務正常按緊,突然有人一人拉開度門查房!

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-12 09:17 AM 發表 查看引用來源

我都喺FL俾人爆過房,好彩當時已做完服務正常按緊,突然有人一人拉開度門查房!
其實,便衣入場捉,就真是睇師兄運氣,基本無得避,除非唔去,如果用便衣,三几個公仔佬就搞店,唔使用好多人手,又不用分時段,白天晚上都可以。。。

仲有,廳啲相熟講,在無事的時候,有啲公仔佬平時都有幫襯,他們好清楚啲場。

引用:
原帖由 roony100 於 2018-1-12 09:41 AM 發表 查看引用來源

其實,便衣入場捉,就真是睇師兄運氣,基本無得避,除非唔去,如果用便衣,三几個公仔佬就搞店,唔使用好多人手,又不用分時段,白天晚上都可以。。。

仲有,廳啲相熟講,在無事的時候,有啲公仔 ...
嘩!. 講到咁樣, 真喺9都縮埋啦. 穩穩陣陣收爐先. :smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-1-12 10:19 AM 發表 查看引用來源

嘩!. 講到咁樣, 真喺9都縮埋啦. 穩穩陣陣收爐先. :smile_15::smile_15:
開全民運動會,有D塲呢幾日連喺朋友圈都唔敢出技師資料,就知係堅大風.......

但好奇怪,各大 forum 都冇乜邊間塲中招爆水管拉人消息,唔通係網主做咗嘢?

.......

引用:
原帖由 max_tam 於 2018-1-12 11:41 AM 發表 查看引用來源
尋日去左YJ , 無得除, 按得好認真.
YJ咁放都收斂,可以提早收爐了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆