上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
79  7.9k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-25 05:12 PM 發表 查看引用來源
貓哥興趣是吊西,而我的是乃上下路
貓哥報告:今日冬至早收自然九痕,已約好高指數相熟技師北上嘆個令邪骨先!過左羅湖關即飛的去國貿TSG, 冲好涼入房,令妹子技師先做part1按得好夠力波推落油推背加R 屁股同袋袋超正!

然後part2又奶蓮又大車又奶西又磨棍,最後大車車住左手渣波右手指插,車住黎手推出米青!堅爽!

#68,12月22號係廣州,仲要出報告膠吹,貓哥你好勁.

樓上的師兄們,確實是猫哥既fans喎!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-25 06:10 PM 發表 查看引用來源
樓上的師兄們,確實是猫哥既fans喎!
唔好意思,我唔識貓哥,都唔係佢fans.佢出報告唔公開技師號碼,只出張#68蒙眼照片。這樣黑個技師,我就搬過來香討,讓香討師兄認識貓哥。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-25 06:17 PM 發表 查看引用來源

唔好意思,我唔識貓哥,都唔係佢fans.佢出報告唔公開技師號碼,只出張#68蒙眼照片。這樣黑個技師,我就搬過來香討,讓香討師兄認識貓哥。
哦,原來係甘様,希望你継續搜集多D証據,為所有被抹黑過的技師作出大平反,我一定會支持你

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-23 07:42 AM 發表 查看引用來源

有d假
貓仔來,妳話真定假:smile_30:

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-25 11:51 AM 發表 查看引用來源
你地講七叔係貓哥?唔出奇呀!
At this moment 小弟唔認為7 哥同貓哥係同一個人
又係個句,我好多體驗同7 哥係相符既,不論係我出報告先定係跟進7 哥介紹既
其餘爭論就唔太識comment 了

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

囡囡雖然揾得多,但箇中辛酸非我地呢班尋芳客所能理解,報告出還出,要係真實報告,唔好因為個人喜惡加鹽加醋抹黑技師,就算唔滿意,唔再揾就算,咁就功德無量!

同意,七兄出報告都同我D差不多,只欠乃個下唔同,文筆同貓兄唔同,只系佢地熟D啫。
引用:
原帖由 SS000 於 2017-12-26 03:09 PM 發表 查看引用來源

At this moment 小弟唔認為7 哥同貓哥係同一個人
又係個句,我好多體驗同7 哥係相符既,不論係我出報告先定係跟進7 哥介紹既
其餘爭論就唔太識comment 了

引用:
原帖由 ha228 於 2017-12-26 07:16 PM 發表 查看引用來源
同意,七兄出報告都同我D差不多,只欠乃個下唔同,文筆同貓兄唔同,只系佢地熟D啫。
又有可能同team人,貓仔用左7號帳號

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆