上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
153  11.7k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-3 13:06 發表 查看引用來源
回樓上師兄,原因以知會版主而佢又同意刪除個帖,請不要再挑機,多謝合作
下次麻煩你用回覆或編輯#1時,勿用"del"。請寫出原因,個個都吾明你動機。

謝謝。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-3 10:40 AM 發表 查看引用來源
667和磨J
with under or not ?

引用:
原帖由 windiw_wa 於 2017-11-3 08:54 PM 發表 查看引用來源

with under or not ?
of course ,without under

引用:
原帖由 canon123 於 2017-11-3 06:10 PM 發表 查看引用來源

下次麻煩你用回覆或編輯#1時,勿用"del"。請寫出原因,個個都吾明你動機。

謝謝。
收到,原因是技師發現她的報告在這里,而想我刪除

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-4 12:23 AM 發表 查看引用來源
7兄你又係既,專報告YJ啲女
大把25報告翻俾女知
好心你報告其他場咪算囉

引用:
原帖由 koko2332 於 2017-11-4 03:06 PM 發表 查看引用來源

7兄你又係既,專報告YJ啲女
大把25報告翻俾女知
好心你報告其他場咪算囉
C兄,有什麼手推場,D女係后生和開放的,請提供一下

引用:
原帖由 canon123 於 2017-11-3 06:10 PM 發表 查看引用來源

謝謝。
版主説得對,佢同從前那Sz會員成時做出這類事件,本來就巳經
係有心呃分呃人氣!依家重唔知果D報告是否有利益之下而出!
原Del帖寫原因交待比大家知就必須的!但原因也希望是合理,
能將事情前言後語正確的交待,唔係個個出個報告狗嗡老作,
一被踢爆即Del容乜易成為香討風氣!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-4 12:23 AM 發表 查看引用來源
奶伯!果份報告幅相開曬燈條女又擺曬姿勢,笑曬口
去比你影㗎!我問過你點解條JS可以咁比你映比場主知
唔得喎!你答我話係條女比㗎!依家又話條女唔比?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-4 08:04 PM 發表 查看引用來源
C兄,有什麼手推場,D女係后生和開放的,請提供一下
Tsg Fl XY PA呢啲都有啦
唔洗下下搞YJ既
除非你有著數既咁我無話可說

引用:
原帖由 koko2332 於 2017-11-4 08:55 PM 發表 查看引用來源

Tsg Fl XY PA呢啲都有啦
唔洗下下搞YJ既
除非你有著數既咁我無話可說
在羅湖,FL,TSG,FY,MH,Yj,全部都係我的主塲,試咗D女多數都有出報告的,我出錢去玩女,真係唔明白,我可以得到什麼利益,請你教下我囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆