上一頁下一頁
發新話題

完了吧~如無意外

收藏  |  訂閱
195  13.0k

其實會唔會d男人去到一個年紀會變得內斂d?又或者唔喜歡對女人低聲下氣咁氹下?

吾好諗咁多,有得插,插到盡

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2017-9-12 09:00 發表 查看引用來源
其實會唔會d男人去到一個年紀會變得內斂d?又或者唔喜歡對女人低聲下氣咁氹下?
唔會啦~除非你一識佢就係咁既人啦

唔同左只因為變了

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-12 10:54 AM 發表 查看引用來源

唔會啦~除非你一識佢就係咁既人啦

唔同左只因為變了
明了。今日問問佢其實想點,佢都係唔理就算,我想搵人關心下開心下,唔係等苦

人總是感情動物,正如樓上有師兄/師姐話,有秘密情人未必定是婚姻問題出現才有,只是在一個機緣之下碰巧遇上,往往秘密情人通常會彌補到原配在性格及情感上的不足。
比方,丈夫想氹氹太太,買了一份小禮物作一些驚喜,但太太與丈夫在婚姻生活已成老夫老妻關係,所以太太給丈夫的回應沒有丈夫預期中那麼激烈,雖然沒有影響夫妻關係,但這樣會令丈夫氣餒及埋怨太太不懂溫柔,久而久之不再在這方面動腦筋。
反而秘密情人在這方面卻比預期中來得激烈,因為大家也明白,能抽時間見面及有小禮物的機會十分難得,做就成秘密情人在婚姻以外的關係,情感上來得直接及歡愉

我回覆唔到pm

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2017-9-12 14:32 發表 查看引用來源
我回覆唔到pm
哈哈^^咁多師兄pm你啦~
咪試下你既緣分在那哦

引用:
原帖由 AM151 於 2017-9-12 13:56 發表 查看引用來源
人總是感情動物,正如樓上有師兄/師姐話,有秘密情人未必定是婚姻問題出現才有,只是在一個機緣之下碰巧遇上,往往秘密情人通常會彌補到原配在性格及情感上的不足。
比方,丈夫想氹氹太太,買了一份小禮 ...
高見,可見係高手
懂得情趣既就係高手,老夫老妻都會恩愛咁相處,不過就未必有激情了,相反,秘密情人中就好大可能會搵到更會更激^^

回想點都係美好既^^好想分享一下同佢既一次激情
相約好放工食飯睇戲,當然一定要秘密,去左人少既地方食野,再去人少既戲院睇戲,選擇最入既位,最後既位
一開始坐底就已經攬到實,不時抬高佢個頭俾我濕吻一番,套戲精彩的,不過台下既我地都唔差,我隻手不忙咁撫摸佢對軟林林又有彈性既波波,掃到佢linlin時佢就會不自然咁錫我耳珠,叫我唔好咁
當然我真係唔好咁......少野,左手係左邊波波,右手係右邊波波,不停咁轉動手指,令佢爽到係我耳邊話想要,咁我地又無激到係戲院做起上黎......

完左套戲,我地就去左附近既時鐘,一入到去我地就激吻,互相撫摸,我更抱佢上抬上面坐,一邊除佢件衫,一邊除緊自己條褲,佢好配合咁幫我攞左我既棒棒,不停咁套動,我就雙手不停咁大力抓住佢對波波,佢叫得越黎越大聲,我就一下拉開佢底底,就插入去,個下真係爽死左,雙手抬高佢雙腳,原來佢連高根鞋都未除,好性感好激,一輪抽插之下,佢黎左幾次高潮
係時候到我回氣,抱佢到床上,俾佢騎上黎,佢好鐘意騎,今次重着住鞋上黎騎,似足騎師咁不停咁郁,我感覺到佢黎左幾次之後,就捉住佢patpat,向上狂頂,佢既叫聲我唸連出口都聽到,不過無理到任何野就作最後衝刺......

大戰完大家係床上休息時都話好享受,完全未試過咁樣做,更未唸過會咁樣做,笑下對方原來會咁激咁瘋狂,開心講笑一輪就去沖涼......繼續下場

回憶下都係種甜點

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-9-11 01:47 PM 發表 查看引用來源

咩分別幾大
年齡呀~

引用:
原帖由 宇宙最強K 於 2017-9-12 02:32 PM 發表 查看引用來源
我回覆唔到pm
乜你咁受歡迎。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆