上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

引用:
原帖由 fukind 於 2017-8-27 12:54 AM 發表 查看引用來源
間野咩位置好想去試一下
和平路广珅洒店樓上即FL對面!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-26 08:01 PM 發表 查看引用來源

TY789上中班3點收貴價,今年開始做環保!268,789你喜歡那個多點?:smile_41:
你係真唔係知㗎?台灣機場果邊一路有這工號做緊喎?
又點會變咗明珠尼件女呀?你有無記錯呀c亨?

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-8-28 03:36 PM 發表 查看引用來源

你係真唔係知㗎?台灣機場果邊一路有這工號做緊喎?
又點會變咗明珠尼件女呀?你有無記錯呀c亨?
工號經常换人架啦,你可以V7問佢!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-27 11:35 PM 發表 查看引用來源

即係休假,咁都情有可原!
ching後來有沒有再約呢?
係呀 見萬世兄你咁講 佢應該相頭都唔錯 遲啲會約返
想再問下你佢身材同埋指數如何?

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-27 06:42 AM 發表 查看引用來源

早期有些開國功臣超市過去,现上岸了,有D忘記了工号,去年新開你找過的應該有268,222,比現在的好,老闆兄弟埸唔只四間,KY,JY,BL,TY,XY,MZ,同新開的华DO,,還有間君源港唔知執咗未 ...
講到開國功臣好得但我果時都未開始去

引用:
原帖由 cclusuck 於 2017-8-27 05:27 PM 發表 查看引用來源
mz即係邊間?
明珠X會呀Ching有無去過?

引用:
原帖由 emftfa 於 2017-8-28 10:50 PM 發表 查看引用來源

係呀 見萬世兄你咁講 佢應該相頭都唔錯 遲啲會約返
想再問下你佢身材同埋指數如何?
身材唔高應該咪五七八咪六都無!可輕kiss但佢唔配合,
其它都可以通行,我仲頂入咗少少佢㖭!

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-8-27 04:10 PM 發表 查看引用來源
咁要問出必食名單果位大神見過飲到嘔未啦!各花入各眼:smile_04:小敏在TY喎:smile_29:
以ching見解!果位大神必食名單D技師是否都試過才提供?

引用:
原帖由 cclusuck 於 2017-8-27 05:27 PM 發表 查看引用來源
mz即係邊間?
明珠X會

引用:
原帖由 SS000 於 2017-8-27 02:15 PM 發表 查看引用來源

至靚乜唔係30 年一遇既小敏咩?個位愛好毒龍既老司機明明咁講架喎
SS兄講果件好嘢小敏係TY定MZ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆