上一頁下一頁
發新話題

失婚男與九十後女孩(p.1,2,4,5,7)updated on 21/8

收藏  |  訂閱
126  43.0k

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2017-8-18 10:24 AM 發表 查看引用來源

頭果年真係好頂唔順 一個月搞唔到兩次
我果時又真係見親佢都話要(一個星期見一次)結果佢好認真咁講話就算上到床都搞唔到(虧?我又唔覺得係 但係呢個情況都係幾寫實)後生仔但自我控制得好勁
佢會諗 我要親都俾 ...
後生仔一個月搞唔到兩次就真係少喎!

睇文都知我嗰個以前好like sex㗎,而家一兩個月先得一次,我要多啲佢又嫌,問我拍拖就一定要搞嘅咩。有時佢答應咗比我,第二日又反口。上星期佢M到,我flirt到佢喺我面前自慰,我以為有好轉啦。點知尋日出完文章part 3之後,佢又因為冇性趣搞到我唔開心。呢幾日我一路寫佢以前點正一路懷緬過去,有苦自己知呀...

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-18 11:50 AM 發表 查看引用來源

後生仔一個月搞唔到兩次就真係少喎!

睇文都知我嗰個以前好like sex㗎,而家一兩個月先得一次,我要多啲佢又嫌,問我拍拖就一定要搞嘅咩。有時佢答應咗比我,第二日又反口。上星期佢 ...
可能我m期唔準啦 長期食唔飽咁既款

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2017-8-18 02:01 PM 發表 查看引用來源

可能我m期唔準啦 長期食唔飽咁既款
慣咗成日造愛好難突然減次數嘅,餓都好正常喎

和好如初

頭嗰兩篇都係我同佢熱戀期嘅往事,熱戀期過去,我哋平時相處都仲係好sweet,但佢喺性方面就變得冇咁熱衷,背後好多濕碎原因,我炸又炸過型,flirt又flirt過都冇乜改善。不過尋晚終於有突破。

前晚佢因一啲小事搞到我唔開心(我冇發脾氣嘅),尋晚佢氹返我,和好如初之後大家都好想要。沖完涼,佢瞓喺床上面,我由佢個嘴仔開始慢慢錫落頸、胸、肚、大腿,受佢輕聲呻吟嘅刺激,我好落力咁來回舔佢大腿內側,佢喉嚨發出低沉嘅呻吟。

我:(湊近佢耳邊)你最中意邊個?
佢:(怕醜)最中意你。
我:(摸下佢個頭)我都最中意你。(繼續舔大腿)
佢:呀…唔好停…呢度好正…(指住妹妹附近)

佢話大脾罅正,我梗係集中攻擊啦,佢昂高個頭叫得仲大聲。舔下舔下去到妹妹,佢想撳住我個頭又唔敢。

我:撳住我個頭丫。
佢:你中意我虐待你咩?
我:唔係,我中意feel下你有幾爽。

佢聽完就撳住我個頭,不過佢可能成個人軟曬掛,撳落去冇乜力。

佢:(怕怕醜醜咁轉身)舔屁股丫…
我:(心諗)以前你最中意我周圍舔,後尾唔知染上乜野潔癖邊度都唔比舔,而家記得翻我舔你有幾正咪好囉!

我見到佢圓滑嘅屁股,high到想乜都唔理插入去,不過我將呢份慾望發洩喺手口之上,一面瘋狂舔佢一邊屁股一面搾另一邊,佢興奮嘅叫聲不下於舔妹妹嗰時,兼且不斷扭動美臀。

佢:(細聲)試下啜腳趾得唔得呀?

我冇答佢,捉起佢隻腳趾公就舔,舔完用條脷打圈,再好似食珍寶珠咁啜下啜下。如果我係女人,吹功應該唔錯,哈哈哈。

佢:好正呀…不過好痕…錫返妹妹啦…
我:下,啜完腳趾錫妹妹,污糟呀!

我再舔下佢大腿,用手指摸咗一輪豆豆,佢又再呻吟不斷。咁佢爽完就想服侍下我,我騎喺佢面上,佢好識做咁伸條脷出黎,我就用細佬喺佢條脷上面磨擦,又伸袋袋比佢舔,再比佢含一陣仔,我就戴套進軍。大概因為佢太耐冇啪啪啪,一插入去佢就話痛,我插到一半停咗比佢適應下,再慢慢加速,佢開始發出舒服嘅叫聲。正常位插咗一陣,本來佢想狗仔式,但係一插入去佢又覺得痛,所以算數。我坐喺床邊比佢騎上嚟攬住啪啪啪,呢個姿勢唔係最爽但係最sweet,佢un到攰咗又轉翻正常位。

佢:呀…呀…幾時射呀?
我:做乜事呀?
佢:呀…又開始有啲痛。
我:咁唔緊要啦。(抽翻出嚟)

下面痛啫,佢仲未夠嘅,佢開始自己摸妹妹,我就喺佢面前打飛機。佢high到咁上下,就捉住我細佬擺入口啜,我亦喺佢個嘴抽插。

我:呀…我…要射啦…
佢:呀…(比細佬塞住咗個嘴,喉嚨發出呻吟)

我喺佢個口爆發冇幾耐,佢亦高潮咗。

我:啲精呢?
佢:(隱約露出惡作劇笑容)你射到咁深,嗰下我又嚟緊,點吐喎!比啖水我飲清下個口丫!
我:衰妹…我攞水比你。

照師兄咁寫法,你女友呢輪冇咁熱衷於性事,可能同你做時妹妹痛有關喎!有冇同佢深入傾吓呢?

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-8-19 12:04 PM 發表 查看引用來源
照師兄咁寫法,你女友呢輪冇咁熱衷於性事,可能同你做時妹妹痛有關喎!有冇同佢深入傾吓呢?
傾過,佢下面痛係因為太耐冇做,太耐冇做係因為翻工唔開心呀、放假想出街玩呀、太攰唔想要等等。以前都試過太耐冇做插入後痛,次數多翻又冇事。

無水會痛/-\

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2017-8-19 02:41 PM 發表 查看引用來源
無水會痛/-\
前戲都搞咗三十分鐘,佢叫到拆曬天㗎啦,唔知係咪耐冇做比較乾

引用:
原帖由 東京毛兔 於 2017-8-19 03:08 PM 發表 查看引用來源

前戲都搞咗三十分鐘,佢叫到拆曬天㗎啦,唔知係咪耐冇做比較乾
如果以用我自己做例子 最濕係男友大力打我個八月十五 同埋屌緊果陣一路揸對波同個pat (教左好耐 所以佢知我唔怕痛)
最乾係一黎就女上(=-=”但佢好鍾意
一野插到最入…我面紅到爆果樣)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆