上一頁下一頁
發新話題

HM 報告, 又中招照騙

收藏  |  訂閱
202  15.6k

引用:
原帖由 cat362436cat 於 2017-8-2 04:36 PM 發表 查看引用來源

D相係技師自已付款出外影,連執相,大約 $400-2000都有,係以前 CoCo 經理講。
所以只可以相信她們坐係茶餐廳的自拍照。
而家自拍app都出神入化啦。

引用:
原帖由 bb282828 於 2017-8-2 04:35 PM 發表 查看引用來源

88咁差?睇相唔似中女噃,033咁恐怖?
我就係睇左張相先揀

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-8-2 17:27 發表 查看引用來源

我就係睇左張相先揀
祝你下次好運啲。
我通常輪牌。間中有好野。睇相叫入嚟,冇得換。

引用:
原帖由 cat362436cat 於 2017-8-2 04:36 PM 發表 查看引用來源

D相係技師自已付款出外影,連執相,大約 $400-2000都有,係以前 CoCo 經理講。
所以只可以相信她們坐係茶餐廳的自拍照。
係,HM係會叫技師定期交相放客服,上次出完同82一齊揀相一邊攬住抽水到電話落鐘 😝

引用:
原帖由 走刀口 於 2017-8-2 09:07 PM 發表 查看引用來源

係,HM係會叫技師定期交相放客服,上次出完同82一齊揀相一邊攬住抽水到電話落鐘 😝
之後睇相揀82嘅師兄就瀨晒野。

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-8-2 01:58 PM 發表 查看引用來源

帶走定即場先
即場,估計11呢幾日可能多左新客點鐘。

引用:
原帖由 denis789 於 2017-8-2 09:28 PM 發表 查看引用來源

之後睇相揀82嘅師兄就瀨晒野。
其實82係唔差wo,至於指數真係睇你同技師可唔可以混熟少少囉,係咪真係個個都瀨晒野先?起碼我每次搵佢都算可接受同足鐘

引用:
原帖由 voking 於 2017-8-2 05:31 PM 發表 查看引用來源

祝你下次好運啲。
我通常輪牌。間中有好野。睇相叫入嚟,冇得換。
我冇雞運, 輪牌都中伏, 加上HM 早班冇乜得揀輪牌伏硬

引用:
原帖由 走刀口 於 2017-8-2 09:07 PM 發表 查看引用來源

82 做推油服務係唔錯, 如果多D亙動就好好多

引用:
原帖由 走刀口 於 2017-8-2 11:53 PM 發表 查看引用來源

其實82係唔差wo,至於指數真係睇你同技師可唔可以混熟少少囉,係咪真係個個都瀨晒野先?起碼我每次搵佢都算可接受同足鐘
UMM, 82 足鐘, 服務好,  唔要求有亙動, 82 係一個不錯選擇,  我自己就鍾意揀D比 82 嫩少少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆