上一頁下一頁
發新話題

想試下...曳曳😏😌 (文 P.1, P.6)

收藏  |  訂閱
125  20.8k

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-25 07:34 PM 發表 查看引用來源
小妹今年21歲  身材一般 C CUP  
係外國讀書 同男朋友一齊住
人地日日都同男朋友仔搞 搞少一日都唔得😛
返到香港之後 由於土地問題 好耐冇得同男朋友曳曳😈
但又唔想開房 所以間唔時都會自己解決 ...
sis
信箱一定爆

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-26 12:06 AM 發表 查看引用來源
你甘樣好唔尊重我, 你想搵性奴/女朋友咪自己去搵囉! 唔好燒埋我!

都只係想分享自己既感受俾大家,估唔到有人係到甘樣侮辱人!心情不佳, 以後未必再po:smile_o16:
可以選擇性回覆/睇
開心就好了

咁我同妳xx 啦~~lol

引用:
原帖由 chillyabs 於 2017-6-26 01:36 AM 發表 查看引用來源
推介幾個spot比你吖
好阿 請分享🤤

遲啲會講下同男朋友仔係戲院玩露出😈

Btw唔洗pm我, 其實我同男朋友仔感情好好,出po唔係想約炮,只係想分享下或者傾下計,幻想都只係幻想啫,唔洗太認真🤦🏻♀

引用:
原帖由 quat998 於 2017-6-26 12:13 PM 發表 查看引用來源
師姐   出多D文或相
我都好想J下
好快會出, 多謝支持👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 叫我做主人 於 2017-6-26 04:25 PM 發表 查看引用來源
如果野戰其實可以試下夜晚去沙灘
因為又無蚊,D海風吹埋黎又唔會太熱。
我都試過嫁,個feel都幾正嫁
師兄好似好有經驗喎😏 分享下😌

可以試下吸豆神器

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-25 11:17 PM 發表 查看引用來源

其實會同男朋友仔係香港玩下露出 遲啲再同大家分享😳🙈
香港玩露出其實都幾多地方無咩人覺... 工廠區夜晚啦... 公屋的公園深夜時分,

如果日光日白... 好似我星期日行一條無人行的山徑, 沿途只係有一對情侶行... 其餘時間一個人
行到咁上下我急都有除低褲解決... 露都唔驚...:smile_40:

引用:
原帖由 kiki431 於 2017-6-25 07:34 PM 發表 查看引用來源
小妹今年21歲  身材一般 C CUP  
係外國讀書 同男朋友一齊住
人地日日都同男朋友仔搞 搞少一日都唔得😛
返到香港之後 由於土地問題 好耐冇得同男朋友曳曳😈
但又唔想開房 所以間唔時都會自己解決 ...
有左 apps 去訂酒店... 部份地方價錢跟 motel 差不多,但環境氣氛就好過爆房
仲可以第二日醒個陣去 gym or swim room, 著得性感 d 係酒店玩陣又得... 唔駛怕

我諗就算無靚仔... 有個可以 drive you crazy 經驗的男人.. 你都一定想試
聽你對波咁敏感.. 身體咁愛刺激...
話唔埋 pussy licking.. facesitting... 試下俾人 punch asshole (雙穴前戲)
你都想試想玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆