上一頁下一頁
發新話題

停不了的十分鐘。。。高潮。潮吹

收藏  |  訂閱
96  14.3k

引用:
原帖由 巨蜂大提子 於 2017-6-28 07:35 AM 發表 查看引用來源

早晨,咁都俾你捉到Tim
你又試下呀
我都幾十歲,仲試咩啊
你仲後生,吹多d啦

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2017-6-27 06:54 PM 發表 查看引用來源

食唔少:smile_30:
樂少,
只係大粒,唔食細嘢.

心虛請教訂酒店,打錯咗,係虛心先岩
搵hotel dog com囉
扑野去酒店唔得啊

引用:
原帖由 jessica413 於 2017-6-29 03:32 PM 發表 查看引用來源
心虛請教訂酒店,打錯咗,係虛心先岩
搵hotel dog com囉
扑野去酒店唔得啊
Ca姐,我就當你答我先~

扑野去酒店,得~
Hotel dog com,得~
Book兩日一夜但唔過夜,都得~

我想問下有無d有酒店質素,又可以唔洗book過夜姐……ca姐知道麻煩通知聲小弟。

P.S. 小弟我虛心問得多數都係心虛,唔洗驚打錯字,因為你連問題都睇錯,打錯字實在好小事 (大前題我當你答我) XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-29 04:58 PM 發表 查看引用來源

Ca姐,我就當你答我先~

扑野去酒店,得~
Hotel dog com,得~
Book兩日一夜但唔過夜,都得~

我想問下有無d有酒店質素,又可以唔洗book過夜姐……ca姐知道麻煩通知聲小弟。

P.S. 小弟我虛心問得多數都係心 ...
Book酒店唔過夜實得啦,又冇話過book 酒店一定要過夜嘅,你唔好話俾我知你冇book 過酒店玩呀,哈哈,呢d大話真係冇人信呀
本帖最近評分記錄
  • 3P2Q 威望 +20 我很贊同 2023-11-6 16:41
  • 地捫香蕉 威望 +10 我很贊同 2023-10-16 11:10

引用:
原帖由 巨蜂大提子 於 2017-6-29 06:06 PM 發表 查看引用來源

Book酒店唔過夜實得啦,又冇話過book 酒店一定要過夜嘅,你唔好話俾我知你冇book 過酒店玩呀,哈哈,呢d大話真係冇人信呀
Book酒店一家大細去玩就試過,walk in時鐘都試過。就係未試過book酒店唔過夜……我會既,如果我覺得值既話……可能你條佬覺得你值啦~

所以就係想心虛請教下。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-29 18:23 發表 查看引用來源

Book酒店一家大細去玩就試過,walk in時鐘都試過。就係未試過book酒店唔過夜……我會既,如果我覺得值既話……可能你條佬覺得你值啦~

所以就係想心虛請教下。
開心都要計值定唔值呀:smile_o14:
型爸你好識計數耶...:smile_13:

呢個世界,一句有錢就乜柒都得
有錢都要肯比先得.
有咩話值唔值.
想比小小要有6星級享受,無撚嘢嘢啊

引用:
原帖由 依麗思高 於 2017-6-29 06:48 PM 發表 查看引用來源

開心都要計值定唔值呀:smile_o14:
型爸你好識計數耶...:smile_13:
不如我地掉返轉來諗……
當你覺得唔值既時候,你會開心嗎?

你覺得係一條數,但我覺得唔係一條數咁簡單。

條女唔值就唔好屌啦
計得咁辛苦把鬼咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆