上一頁下一頁
發新話題

群P回憶 (不停期更新)Update #58, #76, #109, #140, #155

收藏  |  訂閱
164  20.4k

去群P party只要唔係怪型怪相
正正路路。
都應該可以搵到對手開始
多數女對怕喉禽男。
多數女都只會玩1對1

引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-20 11:59 AM 發表 查看引用來源

係,我見過最多情況係

男既好想一個搞幾個,可以同唔同人做
女既就純粹滿足個男既所以黎,所以又唔會玩得點放

又見過男既原本諗住一個搞幾個,但原來有心無力
個女既原本係陪個男既,點知玩得仲放過佢 ...
新手第一次體驗....

引用:
原帖由 88yes 於 2017-6-20 02:04 PM 發表 查看引用來源
去群P party只要唔係怪型怪相
正正路路。
都應該可以搵到對手開始
多數女對怕喉禽男。
多數女都只會玩1對1
怕喉禽男係真既
只會一對一又唔一定
都好多時有一對多既情況出現既
雖然未必係主動,但好多都肯配合
當然有D會主動滿場飛,係唔係都搞下你

係唔係都攪下妳果D最爛玩
我第一次去已經見到條女1打7。
果一刻真係呆左。好在有位師兄好人。叫我。唔洗客氣。一齊玩
引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-20 02:09 PM 發表 查看引用來源

怕喉禽男係真既
只會一對一又唔一定
都好多時有一對多既情況出現既
雖然未必係主動,但好多都肯配合
當然有D會主動滿場飛,係唔係都搞下你

引用:
原帖由 88yes 於 2017-6-20 05:18 PM 發表 查看引用來源
1打7又真係勁左D
不過有女仔真係會享受
同埋好多係無樣睇,估都估唔到

避忌

相信好多人都會有避忌,怕比人公開,怕比人知。其實我只可以講,出得黎玩就預左,只有信。你怕既同時人地都怕。而且有不成文規定,就係就算日後係街撞到,都唔可以相認。仲有就係唔好問對手既資料,將心比己,你自己都唔想比人知太多。知得越少,就越安全。當然仲要睇下個有無規則去保護大家,如果乜都無既,就真係要諗過。通常都會有一D好簡單既規則去保障所有人既私隱同埋安全,只要做足,就唔會有咩大問題。

每個Host都會有自己既Rules,但我自己就好怕D問長問短既,同埋都唔應該威迫利誘任何人去玩。如果同場撞到熟人咁點?無野既,照玩,係得個場既,都係個句,你怕人知,人地都怕你知。我試過撞到熟人(女生),我都係笑笑口講句:估你唔到,然後就玩。

引用:
原帖由 88yes 於 2017-6-20 05:18 PM 發表 查看引用來源
其實有D女仔去群P就係想試下一個對幾個,平時根本唔會咁玩。

引用:
原帖由 GILI 於 2017-6-21 01:57 PM 發表 查看引用來源

其實有D女仔去群P就係想試下一個對幾個,平時根本唔會咁玩。
唔排除有部份女士係咁既
但坦白,唔多,特別係新手既
好大部份真係陪自己男伴黎玩

引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-21 02:23 PM 發表 查看引用來源

唔排除有部份女士係咁既
你係攪手? 定係參加者?

引用:
原帖由 Alpinefine 於 2017-6-21 02:23 PM 發表 查看引用來源

唔排除有部份女士係咁既
好奇師兄你撞到女仔朋友佢都是陪自己男男友去玩吧?

一個女仔的確好少會接受到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆