上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
266  89.1k

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-1-27 10:45 AM 發表 查看引用來源
首先同大家拜個早年,祝願各位新一年一日比一日淫,心想事成!

妹妹好多謝大家既留言,每個留言都有睇,好開心
吾知有冇姐姐妹妹睇呢個貼,歡迎留言討論

再補充返個晚先
提到lily騎係哥哥上面前後擺動,又快 ...
吊妳個pat

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-1-27 10:45 AM 發表 查看引用來源

再補充返個晚先
見個妹妹個pat更係想一邊推車一邊打pat pat啦~~

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-1-26 11:17 AM 發表 查看引用來源
我叫妹妹,之前個post被關了
再開新同大家分享妹妹3play經歷
同大家介紹另外兩位
一位係我鄰居,我叫佢哥哥
一位係我一齊住既同事,我叫佢lily

妹妹既第一次三人行係聖誕節發生
個晚只有妹妹同lily留係屋企
...
正咼!師妺.我都想有嘅經歷.真係幻想都覺得好正

後插

引用:

再補充返個晚先
新年快樂,祝高潮迭起

緊係射係你到
之後一齊含返乾淨

竟然鍾意唔帶BAR
你會邊度出現多?
要撞下你先得

同你差唔多,我上次同個ex享我屋企睇fifty shade, 睇到戲玉, 聽到佢開始深呼吸, 我就知時間到啦

、祝妳們出入平女,性足常滿。

引用:

再補充返個晚先
後入,邊插邊揸波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆