上一頁下一頁
發新話題

食出感情來...更新P.3,P.5

收藏  |  訂閱
80  19.1k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-10-27 09:58 PM 發表 查看引用來源

攬女瞓呀
梗係....好瞓好多....你又試下

講返上次過完夜第2日返工遲到啦….做野做到差唔多食晏….J先瞓醒MSG我…講真…一齊瞓完…起身始終都會掛住溫柔鄉…當然大家既感覺都未走…就係咁SEND D肉麻野…順手賽後報告一大堆MSG啦:smile_o09:…唯一就係佢第2日病左…仲要返工….唔知女人係咪成日都鐘意亂諗….態度都可以變得好快….幾日入面…我既身份由SP變為朋友…又變SP…又變朋友…個時我心諗….算啦…好似遇到個傻既…做朋友都幾好啊…咁眨下眼去左打風個日….咁一直都同J係到吹緊閒水…咁到夜晚..波又落埋…飯又食完….無啦啦收到佢話想食甜品…咁橫掂無野做咪食下囉…反正我都好耐無食過…如是者就出左去啦…途中係車站等埋佢一齊出發啦…講講下食窩夫…無啦啦又話食冰…咁好啦…我就好就得人既…咁就去食啦…其實心諗都食唔晒架啦…不過算啦…難得有人陪..咪嗌囉…事實證明…佢兜冰同窩夫都係食得唔多…就掉晒比我…咁我地食緊既途中又係到傾去旅行既野啦….係咁睇大家D相…傾下傾下就問佢睇唔睇戲啦…點知真係有場….成12點…睇完都2點…咁無諗住有下場既我實有車返屋企…咁咪去左睇囉…去到尖沙咀某個商場搭扶手梯上戲院當中…由於我高既關係…我都比J企前一格…咁升起既高度就同我差唔多啦…咁我覺得怪怪地…做乜野越痴越埋…明明搭車個陣都唔係咁既…個胸仲HI下HI下咁質埋黎…我又唔會出聲啦…食下豆腐仲好…咁去到戲院睇場戲…好不幸地發生左D事…:smile_o02::smile_o02:
搞到水又抽唔到…攬又攬唔到….晒左成兩粒鐘係戲院好安靜咁睇套戲…睇完後都成2點啦…咁我又唔趕住返屋企…本身話飲野…不過知道自己係尖沙咀…都唔想飲啦…陣間撞到熟人啦…咁同J行下行下….就行左去新金莎…我不知不覺咁比佢拖左去開房……:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-27 10:20 PM 發表 查看引用來源

梗係....好瞓好多....你又試下
都話哪有女囉……你……

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-10-27 10:41 PM 發表 查看引用來源

都話哪有女囉……你……
原來你咁多女

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-10-28 11:52 AM 發表 查看引用來源

原來你咁多女
我係問緊邊到有女喎
你睇錯定理解錯??

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-27 10:41 PM 發表 查看引用來源
講返上次過完夜第2日返工遲到啦….做野做到差唔多食晏….J先瞓醒MSG我…講真…一齊瞓完…起身始終都會掛住溫柔鄉…當然大家既感覺都未走…就係咁SEND D肉麻野…順手賽後報告一大堆MSG啦:smile_o09:…唯一 ...
你唔知女人係善變的動物嗎?
遇着個痴傻的sp,頂得住冇……:smile_o01:

引用:
原帖由 西部狂野的採購 於 2016-10-28 04:05 PM 發表 查看引用來源

你唔知女人係善變的動物嗎?
遇着個痴傻的sp,頂得住冇……:smile_o01:
頂得住....師兄有心...:smile_o05:

引用:
原帖由 sexforanything 於 2016-10-28 11:51 PM 發表 查看引用來源

頂得住....師兄有心...:smile_o05:
真定假呀哈哈

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-10-30 09:38 PM 發表 查看引用來源

真定假呀哈哈
你係咪傻痴呀:smile_30:

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-10-30 09:38 PM 發表 查看引用來源

真定假呀哈哈
佢頂唔住,我補上

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆