上一頁下一頁
發新話題

[原創長篇] 跨越太平洋

收藏  |  訂閱
87  13.3k

岩岩選完垃圾會 , 九西六席女將全取 , 唔通係九西D狗公多 ,
仲要精蟲上腦???:smile_35:

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-9-6 09:53 AM 發表 查看引用來源
岩岩選完垃圾會 , 九西六席女將全取 , 唔通係九西D狗公多 ,
仲要精蟲上腦???:smile_35:
正啦,立會睇得多青筋暴現黎緊轉睇青筋波

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-9-6 11:44 AM 發表 查看引用來源

正啦,立會睇得多青筋暴現黎緊轉睇青筋波
小弟以前都對青筋波頗反感 , 但唔知係咪 ,
睇得李雞心右額個青筋多 , e+幾想睇睇佢對青筋波係點 ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

係呢 , 無巧兄所指既青筋波係邊位??? 小麗 定 游游???

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-9-6 05:33 PM 發表 查看引用來源

睇得李雞心右額個青筋多 , e+幾想睇睇佢對青筋波係點 ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

係呢 , 無巧兄所指既青筋波係邊位??? 小麗 定  ...
試下諗,九西而家女議員又老師又女文青,可惜國師未能入局,否則立會上同聖(性)女開壇作法都似,寫埋色文仲爽…

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-9-6 05:33 PM 發表 查看引用來源

係呢 , 無巧兄所指既青筋波係邊位??? 小麗 定  ...
嘻…知你口味女教師留俾你,女文青乜都唔識由我調教(申利,鄙人對議員是尊敬的,前述戲言純配合本版同大將軍)

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-9-6 08:46 PM 發表 查看引用來源

試下諗,九西而家女議員又老師又女文青,可惜國師未能入局,否則立會上同聖(性)女開壇作法都似,寫埋色文仲爽…
哇, 除左游游同老師(勉強拉) , 其他都好重口味喎 ...
(但係九西果個唔係教主咩??? 國師好似係新東喎)

講開又講 , 都幾搞笑 ... 九西就全女班 , 隔離九東就全男班 ;
新西就8王1后 , 好似好辛苦咁 ... 港島女將可能好失望 ,
鄭男神低票落選 , 不過有超級小鮮肉入局(23碎) !!!
新東就6王2后1基佬 , 都唔知佢地點分配好 ^.^

嘻,寫咸故餵精可以用上原亞姨啲相…

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-9-7 11:55 AM 發表 查看引用來源
嘻,寫咸故餵精可以用上原亞姨啲相…
係咪仲係講緊教主調教女將果度???

就當游游同老師唔換人 , 都仲四個阿姨頂替喎 ...
無巧兄提議上原亞姨 , 咁我都提議三個拉 :
美咲亞姨(結衣)  波多野亞姨(結衣)  小峰亞姨(由衣)

其實我熟 賴戶由衣 多D , 但人地引退左十幾年 ,
就唔搞人拉 !!!

引用:
原帖由 荊州集團 於 2016-9-7 05:18 PM 發表 查看引用來源

係咪仲係講緊教主調教女將果度???

就當游游同老師唔換人 , 都仲四個阿姨頂替喎 ...
無巧兄提議上原亞姨 , 咁我都提議三個拉 :
美咲亞姨(結衣)  波多野亞姨(結衣)  小峰亞姨(由衣)
http://yoyoav.net/ ...
哇,大將軍點夠你黎!!

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-9-7 07:39 PM 發表 查看引用來源

哇,大將軍點夠你黎!!
又點解呢???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆