上一頁下一頁
發新話題

奇遇 update #14 #37#55#75

收藏  |  訂閱
96  28.4k

我好同意師兄的觀點

係你既,自然會到手

More more ah thank q u

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-4-16 09:26 AM 發表 查看引用來源
好睇呀,不過口爆唔吞又好似爭左少少,睇下戲肉係點
吞五吞其實我冇話特五特別high 個女仔肯同你囗爆都好彩啦 況且五係個個女仔都會

引用:
原帖由 FGXXY 於 2016-4-17 04:28 AM 發表 查看引用來源
支持 咁樓主幾歲呢
23喳 好細個

甘我地之後就去百老匯個邊食野 一路行一路勁多麻甩佬係到望 我就同佢講 你睇下幾多人望住你 你今日甘突出 佢開頭五知我講咩 仲話今日條裙好普通喳嘛 我就笑左出黎 佢get到我講咩之前就咬左我一啖 佢就話以後都五着甘靚比你睇 就一枝箭甘行左去 我就慢慢行睇個傻妹幾時放慢腳步 點知佢五放慢 唯有跑上去追反佢啦 佢就話你捨得追上黎啦咩 我就扮哂野話腳痛啊 行五得快 但見你愈走愈遠 甘焗住跑上黎追反你啦 傻妹就好緊張話邊到痛啊 我就錫左佢一啖 佢就話你又扮野啦 如果我五甘講點睇得出你有幾緊我呢 佢就話以後都五信你 去到百老匯其實都冇咩好食 甘我就揀食日本野啦 一去到門口 做帶位個女仔望住我笑 傻妹就話你識架 甘好笑容既對住你 我話叫做識既 之前係呢到叫過幾次外賣 佢好落力介紹呢到有咩食比我聽 連啲侍應都以為我地係fd 佢就話我五信囉 一定有溝過人食過人 我就話你都傻傻地既 甘個女仔就行埋黎話終於肯帶女朋友黎食野啦 我就笑笑囗甘話係吖 佢就同傻妹講我啲野 又話我勁怕羞 開頭一兩次得我講冇佢講 甘個女仔走左去落order之後傻妹就話其實你有冇諗過想搞我 我就話實有諗架 五諗都五正常啦 佢就話頭先你又五搞既 如果你想既我一定會比你 但你又好似冇咩行動甘 我就講因為我冇諗到會甘快會發生 況且我五想淨係同你sex 所以就冇行動啊 佢就話你真係好cute 如果頭先甘既環境 相信好多人都會做左 你諗既野真係同人另類 我就話要搞既就順其自然啦 況且我地有兩晚係到 mood到既先黎都五遲 佢就講其實我係有啲鐘意你 同你一齊好舒服好開心 但有種感覺我地一齊而五會行得耐 我都話我都有啲鐘意你 我就覺得我地既事發生得好順好似舖排好哂 自然得黎又好假甘 個刻我地就dead air 各自食野冇出到聲

引用:
原帖由 momo1031 於 2016-4-18 12:29 AM 發表 查看引用來源
甘我地之後就去百老匯個邊食野 一路行一路勁多麻甩佬係到望 我就同佢講 你睇下幾多人望住你 你今日甘突出 佢開頭五知我講咩 仲話今日條裙好普通喳嘛 我就笑左出黎 佢get到我講咩之前就咬左我一啖 佢就話以後都五着甘 ...
無人知日後會有點既結果
唔好諗太多..鍾意就一齊啦
諗多左反而仲衰

C兄澳門浪漫假期,應該玩得好開心,而家仲有冇一齊?

大家都好有feel:smile_o12:

盡左力,假如最終唔得,享受過程囉!
引用:
原帖由 momo1031 於 2016-4-18 12:29 AM 發表 查看引用來源
甘我地之後就去百老匯個邊食野 一路行一路勁多麻甩佬係到望 我就同佢講 你睇下幾多人望住你 你今日甘突出 佢開頭五知我講咩 仲話今日條裙好普通喳嘛 我就笑左出黎 佢get到我講咩之前就咬左我一啖 佢就話以後都五着甘 ...

引用:
原帖由 sinar45 於 2016-4-18 12:44 PM 發表 查看引用來源
C兄澳門浪漫假期,應該玩得好開心,而家仲有冇一齊?
一五一齊就之後會交待 廢事甘快開估 比大家估下都好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆