上一頁下一頁
發新話題

新手小奴 完

收藏  |  訂閱
1.9k  213.3k

引用:
原帖由 cclccccsm 於 2015-8-20 09:05 PM 發表 查看引用來源
見到你出番post 梗係好笑

原來我係一個笑話

引用:
原帖由 theac 於 20/8/2015 19:49 發表 查看引用來源
有小護士 當然有另一種職業嘅
有人覆有人讚 就出另一個職業嘅相~~

覆左你幾次啦…你唔睬人咋嗎…

係咪消防員? 快d黎撲熄我既慾火!

引用:
原帖由 theac 於 2015-8-20 07:49 PM 發表 查看引用來源
有小護士 當然有另一種職業嘅
有人覆有人讚 就出另一個職業嘅相~~

空姐

開心個種笑,so sweet

慢慢估~~

引用:
原帖由 theac 於 2015-8-20 09:16 PM 發表 查看引用來源
慢慢估~~

好悶呀小奴:smile_o06:

Final Part

跟住要小奴靠近床邊 再將手扣反手扣住小奴 要小奴訓係床邊 小奴頓時好無助.....feel 到主人揸下小奴對波 而且主人仲餵小奴含 小奴仲feel到主人龜頭流緊口水.....好正
主人又會摸下小奴淫穴 一切都變得好無助 只能憑感覺.....
突然主人行開左 聽到開門聲 好似有人入左黎 除鞋既聲音 坐低係大班椅
有人入左房?? 呢個念頭係第一樣閃過腦海 曾經主人同小奴講過 可能會搵人返黎一齊凌辱小奴
莫非就係今晚?? 好緊張!! 無幾耐 有條J 若有若無係小奴口遊走 小奴伸出舌頭 但完全唔可以好好地含小奴
又緊張 又有少少興奮 跟住有人又會同小奴打車輪.....
又隔左一陣 主人好細聲問小奴驚唔驚 小奴唔驚 跟住主人向小奴屁眼進攻 聽到撕開domdom既聲音 feel到支沾滿ky既肛塞 慢慢塞入小奴屁眼
主人再一路玩弄小奴個淫穴 又噴水 跟住主人命令小奴要自己玩既屁眼 要塞到最入 仲要小奴停 主人就唔了小奴淫穴
小奴試過幾次high得滯停左玩自己屁眼比主人睇 主人真係唔郁黎罰小奴
跟住主人仲插小奴個淫西 一路用肛塞插小奴屁眼 比主人二穴同插 好high
high 到小奴頂唔住 要停 主人就叫小奴爬係床 比主人檢查下 誰不知主人冷不防 主人係突擊小奴
主人突然插入小奴屁眼 終於比主人屌到小奴屁眼 同用玩具既感覺好唔一樣.....
其實係high 好多 有溫度既人同玩具根本無得比較 何況個個係小奴最鍾意既主人......
插左一陣都驚小奴辛苦 就抆番出黎 唔想去太盡 主人依舊都係咁鍚住小奴....嘻嘻

又再沖身後返到床上 小奴又扭計要主人攬住 又傾下計 講遇過咩人同事 問下主人近況 大家笑得好開心 主人就笑住黎了小奴淫穴 仲叫小奴質奶比主人飲 小奴當然照做
主人一路好大揸 一路好大力啜 又再奶 啜一邊又另一邊 仲比主人啜到右胸有咖哩雞
見到個下 覺得好甜 主人又留下一個標記係小奴身上咁..... 諗起都覺得自己變態..haha
跟住當然係小奴含主人 含左一陣 主人叫小奴跪係主人身邊 主人可以摸住小奴對波同淫西
主人就不經意地講: 次次見到小奴既乳頭同無哂毛既西 真係好有衝動....
因為小奴既乳頭同大部份既女仔有少少唔一樣 有d似未發育好既女仔 (雖然小奴個樣都好細個....)
會令主人諗起好似搞緊細路女咁 會令主人諗起想玩下兄妹/父女角色扮演.....
小奴個腦突然就轉左 爸爸 唔好咁啦 好舒服呀..... 女 你好濕呀 你睇你.....
爸爸摸到我好想要呀.... 你唔驚咩??... 遲早都要比其他男人搞 比爸爸搞左先.....
嘩 女 你噴哂水出黎喇......  爸爸 唔好咁啦 阿媽就返 佢會打我架.....
下 點算 爸爸已經好J谷  爸爸插我啦 爸爸好硬.... 抽插左唔知幾耐
爸爸要射喇 射係邊呀  爸爸射哂比我 快d..... 爸爸就抆番出黎 射哂係女身上 見住爸爸射左成 7、8下 超勁多 成個身都係不在話下 連頸同面都有
hahhaha 角色扮演既威力真係好大 小奴仲頑皮用手指沾上係自己身上既精液 再放入口啜添
小奴都玩得好開心...... 最緊要係氹到主人開心.......
跟住就沖身 執野lu 因為主人第二日有野做 今次就同唔到主人過夜
主人又送小奴返屋企 當然依舊叮嚀小奴早d上床訓覺啦.....haha
期待再見面......

BTW 個對引版夫婦黎唔到 真係可惜 hahha

又BTW 雖然過左幾日 但諗番起個晚 小奴依然會由心笑出黎......

:smile_o10: 小奴打完文 又要努力排返好

嘩...真係好白滑~

引用:
原帖由 theac 於 2015-8-20 09:24 PM 發表 查看引用來源
Final Part

跟住要小奴靠近床邊 再將手扣反手扣住小奴 要小奴訓係床邊 小奴頓時好無助.....feel 到主人揸下小奴對波 而且主人仲餵小奴含 小奴仲feel到主人龜頭流緊口水.....好正
主人又會摸下小奴淫穴 一切 ...
今次角色扮演係近親相姦?!
咁使唔使我同你玩返一次兄妹?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆