上一頁下一頁
發新話題

想戒但戒唔甩的性辟好

收藏  |  訂閱
188  4.0k

師姐係邊到識D叔叔:smile_15:

回覆 68# 的帖子

無論如何都始终難keep關係,尤其佢有老婆

回覆 69# 的帖子

反而佢開頭冇諗過食你,后来忍唔住先搞

引用:
原帖由 y2k6 於 2015-5-18 12:42 AM 發表 查看引用來源
無論如何都始终難keep關係,尤其佢有老婆
過程係美好,只係唔會有結果。。。
唉。。個兩年真係好開心。。

引用:
原帖由 小野町 於 2015-5-18 12:41 AM 發表 查看引用來源
如果男人一把年紀都未結婚,個人點都有D問題!

:smile_o04::smile_o04:

係既咩?????一定要結婚..

唔可以自由既咩,,,,,,,,一個人舒服d,,想點就點

回覆 74# 的帖子

咁都開心左兩年啦,咁伱要唸下自己想要乜?咁ga關係實冇结果啦,伱都唔想破壞人地家庭

引用:
原帖由 y2k6 於 2015-5-18 12:45 AM 發表 查看引用來源
反而佢開頭冇諗過食你,后来忍唔住先搞
好多時上佢屋企,佢都會除剩我條under,死忍唔搞我,只係不斷摸我奶我,好似前世冇摸過女人。。。。就算一齊沖涼佢都唔趁機插入去。。。

引用:
原帖由 y2k6 於 2015-5-18 12:52 AM 發表 查看引用來源
咁都開心左兩年啦,咁伱要唸下自己想要乜?咁ga關係實冇结果啦,伱都唔想破壞人地家庭
我都唔想佢離婚,好陰質呀。。。。
佢老婆成日唔係香港,造成左我同佢偷偷摸摸的亂倫關係。因為佢係我公司個director,所以一定唔公開得,私下又唔可以同人講,一齊得真係好辛苦。我同自己講,扮下兩父女玩下,唔好認真。但最後好難做到。

回覆 77# 的帖子

你估大叔好似候生仔可以一次幾枹咩,玩玩具咁,慢慢玩先有樂趣

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-5-18 12:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04::smile_o04:

係既咩?????一定要結婚..

唔可以自由既咩,,,,,,,,一個人舒服d,,想點就點
9up唔好認真,哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆