上一頁下一頁
發新話題

我係一個好鍾意'目及'嘢同玩phonesex既'裝修佬'

收藏  |  訂閱
122  32.1k

引用:
原帖由 cindybebe 於 2015-5-8 10:24 AM 發表 查看引用來源

有冇咁清楚呀?

當然唔係透明,但如果人企得近,磨沙玻璃仲要濕,真係幾清楚,自己可以試吓

ching Hello
我公司對面都有嘢𥄫呀  同道中人:smile_o12:
對面係住宅及Apartment, 間唔中會𥄫到好嘢,多蘇係愛國人呢
早排有個愛國人晚晚差唔多時間係房就除晒衫之後去沖涼。沖完又全裸出嚟抹身搽Baby Oil.
身材仲要唔錯𠻹......我仲有拍片 ha hahahaaaa:smile_o10:

引用:
原帖由 @吹水@ 於 2015-5-8 09:53 AM 發表 查看引用來源
佢唔係引我,只係浴室設計係企缸位隔離就係磨沙玻璃,而磨沙玻璃濕咗就好透,所以我先可以咁有福,記得佢沖涼洗身洗好耐,卒對波佢卒好耐,同佢洗下面時會'h'形咁企,見佢卒下卒下,我就chok下chok下~~~~爽 ...
磨沙玻璃濕水,即刻透矖,支持繼續出report!

哇荀工wo
幾時得閒去我屋企附近裝修

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2015-5-8 05:00 PM 發表 查看引用來源
ching Hello
我公司對面都有嘢𥄫呀  同道中人:smile_o12:
對面係住宅及Apartment, 間唔中會𥄫到好嘢,多蘇係愛國人呢
早排有個愛國人晚晚差唔多時間係房就除晒衫之後去沖涼。沖完又全 ...
偷窺這感覺真係:smile_47:

引用:
原帖由 hksgal 於 2015-5-8 11:03 PM 發表 查看引用來源
哇荀工wo
幾時得閒去我屋企附近裝修

我以經係妳對面開緊工,我準備咗BB油添呀,妳記得pat pat向西:smile_47:

:smile_o12:
引用:
原帖由 @吹水@ 於 2015-5-9 01:26 AM 發表 查看引用來源
偷窺這感覺真係:smile_47:

等緊師兄出post

師兄份工真係爽

C-HING 有無睇到男人打飛機??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆