上一頁下一頁
發新話題

即興車震 Pt.1, Pt.2@ #65, Pt.3@ #79

收藏  |  訂閱
97  33.3k

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-23 02:26 AM 發表 查看引用來源

其實我都覺,除非係7人車啦
不過未試過就緊係試吓啦
個感覺都幾刺激既
有7人車當然好,普通房車亦冇問題!車震有車震嘅玩法,不過條女著群比較方便,唔使吓吓除哂先吊。事前最好準備清水、咕筍、沙灘毛巾、垃圾袋。到時要將汽車天線及吊在倒後鏡飾物收好,震起上黎,冇咁外眼。要揾個
車頭燈都射唔到嘅內灣位,但又要望到出面環境,安全至上。

咁麻煩,其實出面D人一望就知!
架車震震下仲要D窗起霧!

引用:
原帖由 lily2222 於 2015-4-23 03:13 PM 發表 查看引用來源

爆房梗舒服過車震啦!唔同玩法。易俾人知,先刺激!

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2015-4-24 01:30 AM 發表 查看引用來源

有7人車當然好,普通房車亦冇問題!車震有車震嘅玩法,不過條女著群比較方便,唔使吓吓除哂先吊。事前最好準備清水、咕筍、沙灘毛巾、垃圾袋。到時要將汽車天線及吊在倒後鏡飾物收好,震起上黎 ...
師兄好有經驗,我都係不時望出面睇吓有無人

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-4-23 07:43 PM 發表 查看引用來源

等你pm我。

唔洗等,haha

引用:
原帖由 lily2222 於 2015-4-24 07:13 AM 發表 查看引用來源

所以我都唔係特別鍾意車震,除非情到濃時啦

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-25 04:57 PM 發表 查看引用來源

唔洗等,haha
等緊你再update.....

引用:
原帖由 阿Brown 於 2015-4-23 18:17 發表 查看引用來源
唔好意思,而家先嚟UPDATE

咁佢一上到車,果陣香味已經令我春心盪漾,當然男人既春心盪漾通常都唔係面紅嚟表現,係用升旗嚟表現啦。盪漾完回過神,用快過SCANNER既速度SCAN阿A先啦,見佢特登化 ...
已經出哂水!

唔好意思,轉咗新工,所以好忙,為免爛尾,點都要update埋戲肉先

大家都知車震其實係玩個刺激感,喺一架普通既私家車入面搞嘢,係唔會舒服後去邊,所以我手口並用,條脷不停進攻佢粒豆同妹妹外圍,手指就好似挖鑛咁不停係個又濕又暖既洞入面又撩又插,佢既呻吟聲大到拆天咁
A:呀!呀~~~~~好正,唔好.....停,快啲
我當然好聽話咁再加強攻勢啦,過咗一陣佢突然個人收緊,手指FEEL到佢妹妹一下一下咁收縮,就知道佢到咗,阿A好得意,每次高潮好多女仔都會叫得好大聲,反而佢調轉,無乜聲,淨係聽到
A:嗯。。嗯。。。
過咗一陣佢放鬆返
A:嘩,幾乎搞到我噴呀,好正,好耐無試過咁舒服喇
我:吓,戲肉都未到,妳睇吓支小鋼炮先啦
A:咩事扯到咁勁呀
我:妳對波咁大,又叫到咁,係男人都扯啦
A:嘻嘻,咁快啲插入嚟俾我試吓佢有幾勁啦
聽到呢句即刻獸性大發,用快過閃電既速度上套對準阿A妹妹洞口,插入咗個頭
A:呀~~!!淨係個頭已經撐大我妹妹,好舒服呀
我二話不說,再成支插哂入去,由9支變8支半再到8支,但未入哂我已FEEL到個頭已經頂到子宮
A: 呀~~!!好大呀,快啲丫,快啲插我,我怕俾人見到
我即刻用摩打既速度不停抽插阿A,跟住成架車充滿住呀,啪,嗯既聲音,喺一個細少既密封空間對耳仔不停聽住,其實都唔知係享受定難受
當抽插咗一輪之後,我又再次FEEL到阿A既妹妹喺到收縮,成個人喺到震,當佢收縮果陣我都到咗,射哂入去。。。。。。個套到,個交響樂章由第一章既呀,啪,嗯既音樂轉到第二章淨係嗄既聲音,亦都到咗呢首曲既尾聲,之後我攞紙巾俾佢清潔之後我地著返衫褲
A:今次實好好瞓,好耐無試過咁滿足
我:車震真係試吓好,下次搵個地方舒服啲仲好
A(面都紅哂):好呀
跟住我就車佢返去,呢次車震交響曲就咁落幕喇。。。。。

哈哈,上次想車震但天都光晒無得搞。我都好想試下~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆