上一頁下一頁
發新話題

潮濕天氣摸濕西 update #169#250 with Photo, Last Update#284

收藏  |  訂閱
290  49.3k

引用:
原帖由 馬騮強 於 2015-3-1 10:24 PM 發表 查看引用來源

你想知好簡單姐
有幾簡單啊:smile_o13: 郁下隻手指就搞掂XD?

引用:
原帖由 Sis_M 於 2015-3-1 10:24 PM 發表 查看引用來源
我識過D好直接架!!!!!!!!:smile_o16:
咁搞笑=.=...我掉返轉, 通常都係一開始就咁傾計多先, 除非突然傾傾下去左個D話題先會繼續落去
前提係對方唔介意先會做"

引用:
原帖由 skywalker9412 於 2015-3-1 10:24 PM 發表 查看引用來源
我又玩
有咩玩我又玩:smile_o10:

引用:
原帖由 Sis_M 於 2015-3-1 10:25 PM 發表 查看引用來源
都係架..呢度生態係咁:smile_o08:
係呀!!所以你唔介意就理多D我啦:smile_o03:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_15:  咬毛巾啦
太礙眼喇:smile_o14:

引用:
原帖由 Sis_M 於 2015-3-1 10:21 PM 發表 查看引用來源
係架...呢度都好多出名C姐
我呢D 小人物黎架咋:smile_13:
妳個標題 足夠妳變紅人
再加埋PO几張噴血相 當堂紅卜卜
到時妳覆PM都唔得閒
何況得閒呢度覆我/人:smile_o06:

引用:
原帖由 Sis_M 於 2015-3-1 10:26 PM 發表 查看引用來源
太礙眼喇:smile_o14:
:smile_15::smile_15: 咁你訓覺啦

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-1 10:26 PM 發表 查看引用來源

咁搞笑=.=...我掉返轉, 通常都係一開始就咁傾計多先, 除非突然傾傾下去左個D話題先會繼續落去
前提係對方唔介意先會做"
呢樣其實係最buy既..以我女仔心態黎講不過都係果句啦:smile_o05:每個人都唔同架

引用:
原帖由 Sis_M 於 2015-3-1 10:27 PM 發表 查看引用來源
呢樣其實係最buy既..以我女仔心態黎講不過都係果句啦:smile_o05:每個人都唔同架
都係:smile_o13:
不過太直接會惹人討厭, 所以我一向唔鍾意姐

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-3-1 10:26 PM 發表 查看引用來源
妳個標題 足夠妳變紅人
再加埋PO几張噴血相 當堂紅卜卜
到時妳覆PM都唔得閒
何況得閒呢度覆我/人:smile_o06:
相..呢樣野唔係唔得既..睇反應啦:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆