上一頁下一頁
發新話題

4pair 夫妻 玩8P 哈佬喂 soft swing party

收藏  |  訂閱
92  51.8k

我地約好左今個星期又一齊食飯gathering 啦,到時又諗下幾時party 同埋玩D咩,真期待可以同佢地一齊出外旅遊,大家住埋一個villa 4-5日,諗超都爽

上癮了。哈哈

真令人羡慕。

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-11-9 10:20 發表 查看引用來源
我地約好左今個星期又一齊食飯gathering 啦,到時又諗下幾時party 同埋玩D咩,真期待可以同佢地一齊出外旅遊,大家住埋一個villa 4-5日,諗超都爽
4-5日無遮大會?:smile_47:

我都好想有咁嘅一日,可惜仲未調教到佢,不過會慢慢調教到佢可以接受,到時希望可以join埋你地一齊玩!

引用:
原帖由 remyred 於 2014-11-9 11:16 AM 發表 查看引用來源
上癮了。哈哈

事實上係上癮了,未來幾個月還會與阿德夫妻一同前往台灣參加當地的大型swing party ,期待中呢

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-11-10 07:57 發表 查看引用來源
事實上係上癮了,未來幾個月還會與阿德夫妻一同前往台灣參加當地的大型swing party ,期待中呢
只係觀摩性質?定諗注積極參與先 :smile_47:
如果諗注再進一步,可能要先舒放雙方心態,被第三者佔有會係一個心理關口 ..

好刺激喔。。

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-11-10 07:57 AM 發表 查看引用來源

恭喜GOODWIFEMAN!

我以前去過一個香港SEX GROUP (非夫婦) 起初去到D女仔外表並不太吸引,點知道埋牙時那種淫蕩,那種體態同叫聲,真係腳軟!我覺得一個個不是見慣見熟的BODIES IN ACTION係好吸引。

引用:
原帖由 smallkit16 於 2014-11-10 07:51 AM 發表 查看引用來源
我都好想有咁嘅一日,可惜仲未調教到佢,不過會慢慢調教到佢可以接受,到時希望可以join埋你地一齊玩!
比啲心機。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆