上一頁下一頁
發新話題

hubby拉低我件V領吊帶背心(Update#124,#114,#94,#70,#46,#47)

收藏  |  訂閱
306  121.9k

努力更新
支持你

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-16 09:47 PM 發表 查看引用來源
前晚晚去party自拍既象腿, Hubby唔知道架:smile_o11: :smile_o11:

.html
咁都話象............咩象

師姐你係象腿,定像腿呀(即係唔係肥似番隻腳呀)

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-17 04:33 AM 發表 查看引用來源

我老公話大把人索過我

佢睇慣左梗係LA你比我見到你...我都會話你正GA XD

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-16 09:47 PM 發表 查看引用來源
前晚晚去party自拍既象腿, Hubby唔知道架:smile_o11: :smile_o11:

http://s48.photobucket.com/user/tbwife2013/media/Mobile%20Uploads/Kitty%2020140806_182351_mh1413410441268_zpsvgfkvlum.jpg.html
齋玩你雙腳都有排玩,好直好靚。

師姐好靚女

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-10-17 06:40 AM 發表 查看引用來源
對美腿好睇呀!支持
多謝師兄讚賞!

引用:
原帖由 wansiumet 於 2014-10-17 10:33 AM 發表 查看引用來源
見唔到大笨象,羚羊就見到
Wahahaha....呢個我明, thanks

剛剛起身, 同大少食左早餐, 睇住佢入去Conference Room開會, 今日最後一日, 聽日要返香港啦...呢幾日日食系resort食buffet, 食到人肥晒, 返香港又要減肥...

天氣好好, 出左陽光, 我決定一個人去沙灘坐下休息下, 唔俾Hubby知, (因為前幾日同佢去沙灘, 差D俾佢"就地正法")... 希望(男)人唔多啦...

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-17 09:46 PM 發表 查看引用來源
剛剛起身, 同大少食左早餐, 睇住佢入去Conference Room開會, 今日最後一日, 聽日要返香港啦...呢幾日日食系resort食buffet, 食到人肥晒, 返香港又要減肥...

天氣好好, 出左陽光, 我決定一個人去沙灘坐下休息下, 唔 ...
據聞造愛嘅消耗量係多過同等時間嘅運動嘅消耗量量,咁師姐返到香港咪做多D咪可以減快D,又可以update同相快d囉 (^▽^)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆